Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cremă naturală împotriva varicelor – efectul este instant

Venele varicoase au devenit o problemă pentru multe persoane, dar, în special, este problema femeilor.

Sunt cauzate de o slăbire evidentă a vaselor de sânge, care au la bază și factori externi, cum ar fi: – statul excesiv în picioare – vânătăile repetitive în același loc – statul cu picioarele lăsate

În afara faptului că este o problemă estetică, din păcate, poate provoca și alte complicații, cum ar fi: – tromboflebite – eczeme varicoase – insuficiență venoasă cronică – ulcere varicoase

Varicele au tendința de extindere la persoanele în vârstă care stau mult timp în picioare sau care poartă încălțăminte incomodă. Înainte să vă hotărâți să mergeți la operație, merită să încercați și acest remediu naturist.

IATĂ DE CE AVEM NEVOIE: – 125 g de unt de shea – 75 ml de ulei de jojoba – 50 ml ulei de cocos – 12 picături de vitamina E, uleioasă – 10 picături de ulei esențial de chiparos – 10 picături de ulei esențial de lămâie – 5 picături de ulei esențial de chimen – 5 picături de ulei esențial de geraniu

Punem untul de shea împreună cu uleiul de nucă de cocos să se topească la bain-marine. Amestecăm ingredientele, în tot acest timp, până când vor începe să se topească. Scoatem vasul de pe foc, apoi adăugăm uleiul de jojoba, vitamina E și uleiurile esențiale, încorporând treptat toate acestea în compoziție. Introducem recipientul la frigider, timp de 2 ore. Vom obține o pastă deschisă la culoare, ușor solidă.

Amestecăm crema timp de 10 minute, apoi o păstrăm într-un borcan și o folosim după fiecare baie sau de cel puțin 2-3 ori pe săptămână. Tot ce trebuie să facem este să masăm zona cu probleme, până când crema noastră se absoarbe complet în piele. Masajul trebuie sa fie ușor, ca o mângâiere, delicat, nu apăsat și cu putere. Nu uitați că produsul poate expira după 3 luni de la preparare, așa că ar fi bine să-i puneți o etichetă cu data în care ați preparat-o.

Recipientul poate fi păstrat atât la temperatura camerei, cât și la frigider. Deoarece uleiurile din cremă întăresc circulația sângelui, este recomandat să aplicați crema cu 1-2 ore înainte de culcare, altfel ar putea afecta calitatea somnului.

Sursa: https://mancare-pentru-tine.ro/2021/01/27/crema-naturala-impotriva-varicelor-efectul-este-instant/

loading...

Add comment