Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
lipsa-magneziu

Lipsa Magneziului provoacă mari probleme de sănătate. 10 semne care arată că organismul tău are nevoie de mai mult magneziu!

Magneziul este un mineral esential pentru buna functionare a organismului uman.Rolul magneziului in organism este acela de a mentine sanatatea muschilor, a oaselor si a sistemului nervos, dar si de a intari sistemul imunitar. Pentru o viata echilibrata, este important sa mentii un nivel optim al magneziului in corp adoptand o alimentatie adecvata

Magneziul îndeplinește foarte multe roluri în organism.Din moment ce magneziul este atât de important pentru organism, dar și pentru că deficitul de magneziu este extrem de comun, iată mai jos 10 semne care arată că organismul tău are nevoie de mai mult magneziu.

1.Dureri de cap și migrene cronice.
2.Constipație.
3.Insomnie și probleme cu somnul
4.Oboseală și nivel scăzut de energie.
5.Amorțeală și furnicături.
6.Hipertensiune.
7.Dezechilibre hormonale.
8.Spasme musculare și durere cronică.
9.Procesare cognitivă slabă.
10.Afecțiuni ale inimii.

Toate aceste simptome pot fi cauzele unui deficit de magneziu. Totuși, dacă experimentezi aceste simptome, este foarte important să te adresezi unui medic specialist pentru a obține un diagnostic clar și avizat.

Magneziul reprezintă și una dintre cele mai răspândite deficiențe din societatea noastră de astăzi.Fără magneziu, corpul nostru nu poate utiliza eficient alte minerale și vitamine, ceea ce poate duce la deficiențe suplimentare. Cele mai bogate surse de magneziu sunt verdeturile, nucile, semintele, fasolea uscata, cerealele integrale, germenii de grau si taratele de ovaz.

loading...

Add comment