Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

În medicina chineză ceapa și usturoiul aplicate pe talpa piciorului pot purifica sângele

Atunci când accesul la serviciile medicale este limitat – fie din cauza unui dezastru natural temporar, fie a unei situații mai restrânse, bazându-se pe metodele vechi, ar putea salva viața ta proprie sau cea a partenerului.

Cu mii de ani în urmă, o formă alternativă de medicină a început în China, care s-a concentrat pe o abordare mai cuprinzătoare a întregului corp la vindecare.Aceste practici, cunoscute sub denumirea de Medicină tradițională chineză au evoluat de-a lungul anilor și au ajutat milioane de oameni care suferă de o gamă largă de boli. Metodele folosite de chinezii antice pot fi utilizate cu ușurință, deoarece majoritatea ingredientelor vindecătoare provin din natură și, prin urmare, pot fi cultivate singure, fără farmacie.

n timp ce medicina tradițională chineză arată că beneficiile pentru sănătate pot fi obținute prin absorbția nutrienților prin orice zonă a pielii, unele zone – picioarele, fruntea și palmele în special – sunt mai bune decât altele. Picioarele s-au văzut de mult, atât de practicanții de medicină tradițională chineză, cât și de alții, pentru a fi un punct puternic de vindecare pentru întregul corp.

Ceapa și usturoiul au fost folosite pentru alimente și medicamente timp de aproape 5000 de ani. Sunt foarte cunoscute pentru abilitățile lor de distrugere a germenilor și bacteriilor atunci când sunt aplicate pe piele.Acidul fosforic, substanța care te face să plângă atunci când cureți ceapa, intră în sânge și ajută la purificarea sângelui. Proprietățile puternice antibacteriene și antivirale din ceapa pot ajuta la îndepărtarea condițiilor de la mirosul piciorului până la gripa obișnuită.

Prin plasarea de ceapă în șosete înainte de a merge la culcare puteți să vă purificați sângele, să eliminați toxinele și să eliminați boala atunci când nutrienții și acidul fosforic din ceapă sunt absorbiți de picioare – milioane de terminații ale nervilor din picioare lucrează cu meridianele pentru a absorbi și redistribui proprietățile naturale ale cepei în întregul corp.

Folosiți o ceapă organică, nu doriți ca pesticidele să fie absorbite de piele.
Asigurați-vă că feliile de ceapă sunt pe partea inferioară a picioarelor, nu pe partea superioară, pentru a maximiza absorbția.Sosetele din bumbac sunt cele mai bune și ajută la minimizarea mirosului.Dacă mirosul cepei te deranjează, presarați câteva picături de uleiuri esențiale aromate complementare spre exteriorul șosetelor sau pe o pernă de bumbac.

loading...

Add comment