Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dieta excelentă a unui călugăr grec.Slăbești până la 10 kilograme în 7 zile. Iată ce trebuie să mănânci.

Dieta unui călugăr grec de pe Muntele Athos poate fi bazată pe principii tradiționale ale postului și regimului alimentar monahal. Totuși, este important să rețineți că orice dietă care promite o pierdere în greutate rapidă de până la 10 kilograme în 7 zile ar trebui privită cu prudență și consultată cu un profesionist medical înainte de a fi urmată. Pierderea rapidă în greutate poate avea consecințe asupra sănătății și poate fi dificil de menținut pe termen lung.

Iată cum arată dieta călugărului.

Ziua 1: Zi de post total
Consum de apă, ceaiuri și supă de legume.

Ziua 2: Zi cu legume și fructe
Consum de legume proaspete și fructe.Se pot prepara salate, sucuri naturale și mâncăruri din legume și fructe.

Ziua 3: Zi cu legume și leguminoase
Consum de legume, leguminoase și nuci.Mâncăruri precum linte, fasole și nuci pot fi incluse în dietă.

Ziua 4: Zi de post parțial
Consum de apă, ceaiuri și fructe.

Ziua 5: Zi cu cereale integrale
Consum de cereale integrale precum orez brun, quinoa sau hrișcă.Acestea pot fi combinate cu legume sau condimentate cu ierburi aromatice.

Ziua 6: Zi cu lactate și iaurt
Consum moderat de produse lactate precum iaurt sau brânză.Alegerea variantelor sănătoase, cum ar fi iaurtul natural, este importantă.

Ziua 7: Zi de echilibru
Consum echilibrat de legume, fructe, cereale integrale și proteine sănătoase, precum nuci sau leguminoase.

Este important să țineți cont că dieta călugărului nu este recomandată ca metodă de pierdere rapidă în greutate. Aceasta este mai mult un stil de viață și spiritualitate. Înainte de a încerca o dietă de acest gen, este crucial să discutați cu un medic sau un dietetician pentru a vă asigura că este adecvată nevoilor dvs. de sănătate și că nu prezintă riscuri pentru sănătatea dvs.

loading...

Add comment