Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cumpărați produse românești! Multe firme vor să producă, nu să-și trimită angajații în șomaj.

Cumpăraţi produse – Afacerile micilor antreprenori au fost lovite cel mai mult de coronacriza economică. Dincolo de perspectiva şomajului tehnic, de facilităţile oferite de stat angajaţilor, mulţi dintre oamenii de afaceri sunt decişi să continue activitatea, să îşi plătească salariaţii şi să îşi extindă serviciile şi vânzările.

În faţa situaţiei fără precedent cu care se confruntă economia, antreprenorii fac un apel la colaborare în mediul de business, la evitarea blocajului financiar şi a disponibilizărilor de personal. 95% din economia românească este formată din microîntreprinderi şi firme mici, cu 1-20 angajaţi.

Pentru mulţi dintre antreprenori, coronavirusul a însemnat mai mult decât restricţiile sociale. S-au văzut pus în faţa unui blocaj fără precedent, ce poate conduce la faliment. Într-un apel lansat pe internet, antreprenorii susţin că nu este timpul pentru shut-down în economie, scrie money.ro.

Nu este timpul pentru închiderea business-urilor, pentru şomaj tehnic. Este timpul pentru a strânge rândurile şi a construi proiecte de colaborare.

Cumpăraţi produse – ,,Avem o firmă mică de training, organizare evenimente B2B si consultanţă şi ni s-au redus afacerile cu 100%’’, spune Ligia Neacşu, de la Best Smart Consulting. ,, Cam toţi antreprenorii cu firme mici cu activitate în HORECA, organizare evenimente, training, consultanţă sunt în colaps. Mai bine zis ne paşte insolvenţa. Noi vrem să continuăm, să plătim salariile, pentru că angajaţii mei au familii şi cheltuieli. Nu pot trăi din şomajul tehnic. Noi vrem să continuăm să ne plătim taxele, să asigurăm statului banii din care să lupte cu epidemia. Noi nu dezarmăm’’, afirmă antreprenorul, citat de adevarul.ro.

loading...

Add comment