Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă ai mari necazuri în viață, citește timp de 40 de zile Paraclisul Maicii Domnului

Oricâte necazuri sau probleme ai avea în viață, nu trebuie să-ți pierzi credința în Dumnezeu, spun sfinții părinți, care ne îndeamnă ca atunci când viața ne pune la grea încercare să citim timp de 40 de zile Paraclisul Maicii Domnului.

Citiți Paraclisul seara

Sigur că toate rugăciunile către Maica Domnului sunt aducătoare de fericire și realizări de dorințe, însă atunci când simțiți că nimeni nu vă mai poate ajuta, rostiți cu toată încrederea Paraclisul Maicii Domnului. Pentru a avea efectul dorit, acesta se citește timp de 40 de zile și veți vedea cum în viața voastră se întâmplă un miracol.

Paraclisul Maicii Domnului se citeste 40 de zile pentru: vindecarea de boli în fața cărora chiar și medicii ridică neputincioși din umeri, găsirea rapidă a unui loc de muncă sau păstrarea serviciului, grabnică și binecuvântată căsătorie, zămislire de prunci, rezolvarea tuturor problemelor care se ivesc într-o familie și luminarea minții partenereului care a luat-o pe căi greșite. E bine ca sfântul Paraclis al Maicii Domnului să se citească seara, în genunchi, în fața unei icoane, cu inima curată și credința că toate dorințele cerute se vor împlini.

Nu începeți să citiți această rugăciune fără să primiți înainte binecuvântarea de la duhovnicul vostru.
Felicia Iederă

Sursa: www.respectsiprietenie.ro

loading...

Add comment