Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
frunze-de-varza-si-miere

Tusea poate fi vindecată cu frunze de varză,ușor și rapid.Dacă cineva începe să tușească,renunță la medicamente și trateaz-o acasă.

Compresa de varza ajuta la primele simptome ale tusei, indiferent daca este uscata sau productiva.Se ia o frunză de varză, se scufundă pentru de 1-2 minute în apă clocotită, apoi se unge cu miere și se aplică pe piept (dacă tusea e puternică – două frunze de varză, una pe piept, alta pe spate).Se poate lăsa peste noapte.Astfel, frunza se absoarbe în piele împreună cu mierea, având un efect curativ.Procedura se aplică pentru 3-5 nopți.Dacă tusea este foarte puternică, puteți aplica frunze de varză pe piept, dar și pe spate. După ce îndepărtați frunzele, spălați bine pielea.

În timpul nopții varza „atrage” toată căldura din corp și funcționează în timp real – pacientul doarme mai bine cu o astfel de compresă și se trezește mai puțin din cauza crizelor de tuse.Pe lângă proprietățile benefice ale mierii, lipiciul acesteia fixează bine compresa și asigură o potrivire confortabilă, chiar dacă pacientul aruncă și se întoarce în vis.În loc de miere, se poate folosi oțet sau ulei de ricin pentru a stropi frunzele de varză înainte de a le aplica.

Este de remarcat faptul că acest remediu natural cu frunze de varză și miere poate fi făcut la copii doar ca tratament auxiliar. Este indicat prima dată ca copilul să viziteze imediat medicul, prevenind astfel dezvoltarea bolilor grave.Frunzele de varză sunt utilizate pentru răceli în stadiile incipiente ale manifestării, prin urmare nu este utilizată pentru complicații.

Compresele cu varză sunt eficiente în diferite inflamații, răni, arsuri, nevralgii, dureri reumatice, gută, dureri de cap, guturai, eczeme, zona zoster, urticarie, pojar, scarlatină, panarițiu, erizipel, cruste, abcese și altele.Frunzele de varza nu au contraindicații, doar în cazul intoleranței la acest produs.Astfel, mierea poate provoca o reacție alergică puternică, prin urmare, nu poate fi utilizată chiar și în exterior dacă aveți o alergie la produsele apicole.

loading...

Add comment