Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ghimbir, lămâie și usturoi cu apă. Rețeta care a dat peste cap lumea medicinei. Curăță arterele de toxine cu acest amestec

Această băutură revigorantă minune accelerează metabolismul, detoxifiază ficatul și elimină inflamația.Pentru a o prepara vom avea nevoie de 2 lingurițe de oțet de mere, 2 linguri de suc de lămâie, 2 căței de usturoi zdrobiți, o bucată de ghimbir de 5cm curățată și rasă, 500 ml de apă.
Puneți oțetul de cidru de mere, sucul de lămâie, usturoiul, ghimbirul și piperul de cayenne într-un ceainic.Puneți apa la fiert, apoi adăugați-o lângă ceainic și infuzați câteva minute.

Ghimbirul a fost folosit de mult timp pentru a vindeca bolile digestive.Această băutură oferă o protecție puternică împotriva accidentului vascular cerebral și a bolilor de inimă.Ghimbirul și usturoiul au proprietăți de coagulare anti-sânge. Mănâncă-le împreună pentru o protecție puternică a sănătății inimii.

Ghimbirul are, de asemenea, proprietăți antibacteriene și antifungice.Cercetările efectuate în Norvegia au comparat ghimbirul cu antibioticele și au constatat că ghimbirul a fost semnificativ mai eficient la uciderea Staphylococcus aureus și Streptococcus pyogenes decât antibioticele vândute în farmacii, precum ampicilina sau tetraciclina.Aceste constatări sunt deosebit de importante, deoarece aceste două tulpini de bacterii sunt cauze deosebit de frecvente ale infecției spitalicești.Usturoiul este considerat de asemenea a fi un antibiotic și este adesea recomandat pentru tratarea gripei și a răcelilor. Într-un alt studiu, ghimbirul a fost cel mai eficient dintre cele 29 de plante testate la uciderea ciupercilor.

Cancerul de prostată, cancerul vezicii urinare, cancerul de sân, cancerul de stomac și cancerul de colon au demonstrat că tumorile au scăzut după ce au fost tratate cu usturoi și ghimbir. În plus, și vitamina B6 este considerată a fi capabilă să ajute la tratamentul cancerului.

De obicei, usturoiul și ceaiul de ghimbir este considerat un tratament bun pentru răceli și reducerea simptomelor gripei. Consumul de ceai din aceste ingrediente vă ajută să profitați de avantajele caracteristicilor antibiotice și antiinflamatoare precum și de reputația ghimbirului pentru ameliorarea durerii de cap și pentru atenuarea greaței. Apropo, acest ceai are gust delicios, mai ales daca punem si miere. Această băutură merge cel mai bine pe stomacul gol primul lucru dimineața.

loading...

Add comment