Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
reteta-tibetana-cu-usturoi-si-bicarbonat

O rețetă tibetană cu bicarbonat,miere și usturoi care te poate scăpa de o serie de afecțiuni.

Usturoiul este un aliment puternic care, în ciuda mirosului și gustului său puternic, trece neobservat. Nu îi acordăm importanța pe care o merită.Pe vremuri, această rețetă tibetană era foarte folosită.Un amestec puternic care oferă un plus de sănătate organismului. Se spune că aceasta este făcută de populația tibetană care o recunoaște ca fiind una dintre cele mai bune și ușor de făcut combinații, cu efecte uimitoare asupra sănătății.

Dacă ar fi să enumerăm proprietățile usturoiului, ele sunt nenumărate.Consumul zilnic de usturoi creează o barieră care ține la distanță multe dintre bacteriile și virușii din mediul nostru.Consumul lui in toate variantele sale este benefic pentru sanatatea noastra.Acest remediu tibetan despre care vorbim în acest articol este ușor de făcut și constă din câteva ingrediente comune, cum ar fi usturoiul, bicarbonat de sodiu, miere și suc de lămâie.La 1 căpătână de usturoi vom folosi 100 de grame de miere naturală, 1 linguriță de bicarbonat de sodiu și sucul de la 2 lămâi.

Pentru a o pregăti, începeți prin a pisa usturoiul. Se poate folosi si feliat, tocat sau macinat.Dar este recomandat pisat sau tăiat în bucăți foarte mici.Se pune usturoiul într-un recipient ermetic, împreună sucul de lămâie, mierea și bicarbonatul.Se inchide si se lasa la frigider 10 zile.După această perioadă este perfect pentru consum.

Există o modalitate sugerată de a administra acest remediu.Pentru tratamentul cancerului: trei lingurițe zilnic, luate o lună și apoi cu pauză pentru luna următoare. Și apoi repetați aceeași procedură: o lună de tratament, o lună de odihnă, până veți acoperi luna a 6-a. Ar trebui să fie urmată de o perioadă de 6 luni fără tratament. Pentru diabet: luați o linguriță pe stomacul gol zilnic timp de 4 luni pe an, de preferat în prima lună a fiecărui sezon.Pentru a menține o greutate optimă: mâncați șapte zile pe lună o linguriță dimineața pe stomacul gol, dar nu mai mult de 6 luni pe an.Pentru eliminarea paraziților intestinali, este necesar să consumați acest amestec zilnic timp de 10 zile, o linguriță dimineața pe stomacul gol.

Persoanele care sufera de iritatii ale stomacului, ulcere digestive sau cele care iau anticoagulante trebuie sa ceară părerea unui medic înainte de a consuma această cură.La fel, cei care nu pot tolera usturoiul crud nu puteau suporta această cură tibetană.Este indicat să consultați un medic înainte de a efectua cura pentru a evalua și a indica dacă sunteți un bun candidat pentru a o urma.

loading...

Add comment