Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
frunze-de-varza-cruda

Leacul natural din grădină de care mulți nu știu.Frunzele de varză crudă pot trata bronșita, tusea seacă și uscată.

Schimbarea anotimpurilor poate fi grea pentru corpul nostru.Nu există aproape nicio persoană care să nu se fi confruntat cu tuse seacă, inflamarea tractului respirator sau bronșite.Tusea poate fi cauzată de inflamația laringelui, bronhospasm, insuficiență cardiacă și multe alte boli.Astăzi, vom prezenta un remediu natural care pare a fi eficient pentru a trata tusea la adulți și copii.

Ca remediu pentru tuse, frunza de varză este folosită de multă vreme și cu succes, mai ales la copii. Acest lucru se datorează proprietăților speciale ale varzei albe, care conține, pe lângă vitamine și minerale, antioxidanți, acizi organici și multe alte substanțe benefice organismului. Bunicile noastre ne-au tratat astfel în copilărie – o frunză de varzăpe piept și diverse ierburi în interior.Oamenii folosesc frunzele și pentru medicamente. Varza este folosită pentru durerile de stomac, excesul de acid gastric, ulcerele stomacale și intestinale.

Bronșita este o inflamație sau o infecție a tuburilor bronșice. Aceste tuburi bronșice sau bronhii conectează nasul la plămâni. Umflarea în acest pasaj duce la blocaje în plămâni.Simptomele bronșitei sunt tuse persistentă, dureri în piept, oboseală, febră, dificultăți de respirație și producție de mucus.

Scoateți încet frunzele de varză. Apoi, puneți-le în apă clocotită câteva minute – ar trebui să devină calde și moi.Frecați niște miere pe o parte a unei frunze și așezați frunzele, cu partea cu miere în jos, peste pieptul pacientului.Apoi, utilizați folie alimentară pentru a fixa frunzele și înfășurați o eșarfă sau un prosop deasupra tuturor. Procedura trebuie efectuată înainte de culcare.Dacă aveți tuse severă, puteți înfășura două foi de varză – una pe piept și alta pe spate. Când îndepărtați împachetările, ar trebui să spălați pielea pentru a scăpa de orice reziduu pe care împachetările le-au scos din corp. Dacă bronșita este într-un stadiu incipient, rezultatele de ameliorare ar trebui să apară după prima aplicare.T ratamentul trebuie făcut pentru un total de 5 – 7 nopți, după care tusea ar trebui să dispară complet.

De obicei, infecția la plămâni dispare în câteva săptămâni, dar dacă persistă sau dacă există sânge în mucus sau dacă boala este însoțită de accese de febră foarte mare sau dificultăți de respirație și de somn, este timpul să consultați imediat un medic.Dacă tusea este însoțită de febră, dureri de cap, atunci aceasta se poate datora unei infecții virale, așa că vă sfătuim în acest caz să consultați urgent un medic.

loading...

Add comment