Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
lamai-congelate

Credeți sau nu, cu lămâi congelate puteți spune la revedere diabetului, tumorilor și obezității

Consumul regulat de lămâi duce la schimbări pozitive în organism, datorită conținutului lor nutrițional și antioxidant ridicat. O gamă largă de probleme medicale pot fi atenuate sau evitate cu ajutorul lămâilor.Studiile au arătat, de asemenea, că coaja de lămâie este foarte eficientă în combaterea a peste zece tipuri diferite de cancer și poate funcționa mai bine decât chimioterapia și tratamentele tradiționale cu radiații.

Coaja de lamaie contine un maxim de nutrienti care ajuta la reglarea colesterolului, la intarirea sistemului imunitar si la prevenirea cancerului. De asemenea, conține substanțe antimicrobiene, antifungice și antibacteriene.Conțin, de asemenea, flavonoide și limonoide despre care se știe că întăresc celulele și luptă împotriva radicalilor liberi. Studiile au arătat rezultate pozitive în combaterea tumorilor, diabetului, reglează nivelul zahărului din sânge și tensiunii arteriale și, de asemenea, promovează pierderea în greutate.

Cum se face gheața cu lămâie.
Clătiți lămâile cu apă rece, apoi ștergeți-le bine coaja cu oțet de mere pentru dezinfectare.Mai departe se pun la congelator peste noapte, pentru 12 ore.Dimineața, frecați toată lămâia congelată – inclusiv pulpa, coaja și semințele.Așezați masa rezultată într-o tavă de gheață și puneți-o la congelator.Folosește cuburi de gheață de lămâie congelate ori de câte ori te gândești la ele și bucură-te de beneficiile acestui medicament natural.Odată congelate, se pot da prin răzătoare și apoi păstrate într-un borcanul de sticlă înapoi în congelator și folosiți-le după cum este necesar.

lamai-inghetate

Se pot adăuga în apă plată, minerală sau chiar în cocktailuri.Adăugarea de coji de lămâie la gătit va intensifica aroma.Salatele, supele, iaurtul, sosurile de paste și chiar și înghețata făcută acasă toate beneficiază de adaos de coajă de lămâie rasă. De asemenea, puteți face un smoothie, un suc sau un ceai și să adăugați lămâia înghețată.

Putem fi cu toții de acord că lămâile sunt o sursă excelentă de vitamina C și alți nutrienți care luptă împotriva cancerului.Mulți cercetători din diferite părți ale lumii au petrecut ani de zile încercând să stabilească dacă lămâile pot ucide celulele neobișnuite ale bolii.De asemenea, acest lucru a fost confirmat de o serie de studii, astfel încât răspunsul este da.Peste 20 de studii de laborator care datează din anii 1970 arată că compușii prezenți în lămâile congelate pot ucide celulele canceroase din 12 tipuri diferite de boală.Aceste studii au arătat, de asemenea, că sucul de lămâie ucide celulele canceroase fără a le dăuna pe cele sănătoase.

loading...

Add comment