Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
gargara-cu-apa-sarata

Gargara cu apă sărată și lămâie, un remediu din bătrâni pentru dureri în gât, infecții ale sinusurilor și răceli

O durere în gât este un lucru enervant care apare atunci când sunteți răcit. Nu-ți dai seama de câte ori înghiți în timpul zilei până când fiecare înghițitură devine o întreprindere dureroasă.Mamele și bunicile din întreaga lume cred că gargara cu apă sărată caldă sărată și lămâie este o modalitate eficientă de a calma durerea în gât.

Acest remediu din bătrâni a apărut încă pe vremea când nu existau probabil atâtea medicamente diverse.Soluția salină preparată din apă și sare poate extrage excesul de lichid din țesuturile inflamate din gât, făcându-le să doară mai puțin.Gargara cu apă sărată și lămâie este cel mai adesea folosită pentru durerile de gât, infecțiile respiratorii virale, cum ar fi răceala, sau infecțiile sinusurilor. De asemenea, poate ajuta la alergii sau alte probleme ușoare. Gargara cu apă sărată poate fi eficientă atât pentru ameliorarea infecțiilor, cât și pentru prevenirea agravării acestora.Deoarece inflamația gâtului poate apărea și în cazul anumitor alergii – cum ar fi polenul sau părul de câine și pisică – gargara cu apă sărată poate ajuta, de asemenea, la simptomele incomode ale durerii în gât din cauza reacțiilor alergice.

Este foarte ușor de preparat această gargară.Nu necesită decât trei ingrediente: apă, sare și zeamă de lămâie.Puteti folosi orice tip de sare pentru gargara. Este mai bine ca apa să fie caldă, deoarece căldura poate ușura mai mult durerea în gât.Apa caldă poate ajuta, de asemenea, să se dizolve mai ușor sarea în apă.Dar dacă preferați apa rece, aceasta nu va interfera cu eficacitatea remediului.Este nevoie de foarte puțin timp pentru a o face și este complet sigură de utilizat pentru copiii cu vârsta peste 6 ani.Este de asemenea un remediu destul de natural, accesibil și convenabil.

Se ia o gură din amestec, se ține în gură, atâta timp cât puteți.Apoi, amestecați apa în jurul gurii și dinților. Se recomandă să-l scuipați într-o chiuvetă când ați terminat. Cu toate acestea, poate fi înghițit, dar nu este recomandat, deoarece te poate deshidrata.Se recomandă gargara de cel puțin două ori pe zi.

Apa sărată poate extrage apa și bacteriile în timp ce protejează gingiile, astfel încât gargara poate fi eficientă pentru îmbunătățirea sănătății gingiilor și dentare. De asemenea, pot ajuta la prevenirea gingivitei, parodontozei și cariilor.

loading...

Add comment