Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Te scapă de insomnie,sforăit,reglează tensiunea arterială și zahărul din sânge.

Frunzele de dafin sunt un ingredient standard prezent în multe supe și mâncăruri.Dar știai că acest condiment este bun și pentru sănătatea ta? Frunzele de dafin au fost folosite în mai multe moduri diferite de-a lungul istoriei, inclusiv ca diuretic sau chiar ca diaforetic, o substanță care favorizează transpirația.Iată în continuare ce alte beneficii are această plantă pentru sănătatea organismului nostru.

Beneficii digestive pentru sănătate.
O mulțime din dieta noastră modernă este plină de proteine ​​complexe pe care nu le putem digera cu ușurință, dar frunzele de dafin pot ajuta la facilitarea digestiei, permițându-ne să luăm nutrienți, datorită enzimelor lor unice. În mod uimitor, frunzele de dafin pot reduce toxicitatea organismului prin stimularea urinării sau vărsăturilor (atunci când ați mâncat ceva toxic). Datorită compușilor lor organici, frunzele de dafin pot depăși stomacul deranjat, pot reduce simptomele celiace și ușura simptomele sindromului intestinului iritabil.

Beneficii pentru sănătatea respiratorie.
Frunzele de dafin conțin vapori care pot slăbi flegma și pot scăpa de bacteriile prinse în căile respiratorii datorită proprietăților lor antibacteriene. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați frunze de dafin pe piept pentru a profita de beneficii. Faceți acest lucru fie făcând o cremă cu ulei esențial din frunze de dafin, fie faceți o cataplasmă din frunzele înseși și agățați-o de gât peste noapte. Inhalarea vaporilor vă va face o lume bună.

Beneficii antiinflamatorii.
Frunzele de dafin conțin partenolidă, un fitonutrient care poate reduce iritația și inflamația dacă este aplicat local. Cu toate acestea, doar consumând frunze de dafin puteți obține acest beneficiu liniștitor, reducând inflamația de pe tot corpul.

Beneficii pentru sănătatea inimii.
Frunzele de dafin conțin doi compuși organici separați care pot da cu adevărat sănătății inimii dvs. un impuls semnificativ. Rutin este capabil să întărească pereții capilari ai extremităților inimii și ale corpului. În timp ce acidul cafeic este capabil să elimine colesterolul „rău” din sistemul cardiovascular.

Previn cancerul.
Frunzele de dafin sunt potrivite în special pentru prevenirea radicalilor liberi care, din păcate, pot transforma celulele sănătoase în celule canceroase. Frunzele de dafin conțin un amestec minunat de antioxidanți și compuși care permit această procedură anticanceroasă și includ partenolide, Linalool, catechine și fitonutrienți.

Remediu pentru insomnii și stres.
Stresul și anxietatea pe o perioadă prelungită vă pot afecta sănătatea în mod periculos, iar frunzele de dafin sunt foarte bune pentru a vă liniști și relaxa atunci când vă simțiți deosebit de stresați. Aceste frunze liniștitoare în mod natural conțin linalool, care este capabil să scadă hormonul stresului și să reducă insomniile.

Reglează nivelul zahărului din sânge.
Atât pentru persoanele care sunt considerate expuse riscului de a deveni diabetic, cât și pentru cei care suferă deja de diabet, frunzele de dafin oferă o speranță suplimentară. S-a sugerat că consumul regulat de frunze de dafin poate reduce șansele apariției episoadelor diabetice, deoarece frunzele de dafin au fost asociate cu nivelurile de zahăr din sânge mai bine reglementate ale pacienților și cu funcționalitatea crescută a receptorilor de insulină.

loading...

Add comment