Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 exerciții pentru eliminarea durerilor de gât, spate și mâini

Dacă vă petreceți cea mai mare parte a zilei de lucru pe un computer și apoi vă petreceți serile derulând lucrurile de pe telefon, gâtul, spatele și durerea brațului poate deveni o problemă constantă. Un stil de viață sedentar afectează mult sănătatea dvs.: mușchii dvs. pot deveni rigizi, puteți suferi amorțeală și senzațiile de furnicături pot apărea în mod regulat.Am ales câteva exerciții simple care pot ameliora durerea gâtului și rigiditatea gâtului, a spatelui și a brațelor.Noi ne gândim la cititorii noștri, de aceea am ales câteva exerciții simple care pot ameliora durerea gâtului și rigiditatea gâtului, a spatelui și a brațelor.

Dureri de gât și umeri.


Lucrul la un computer provoacă tensiune în gât și umerii. Rezultatul – durere în mușchi, tendoane și oase. Aceasta este o problemă cu adevărat serioasă: în ultimul an în Marea Britanie, 30 de milioane de persoane au suferit diferite boli din cauza durerii la nivelul gâtului. Aceste dureri pot fi evitate doar prin efectuarea unor exerciții simple.

Extinderi ale gâtului și a umerilor. Înclinați-vă de o ușă cu o mână, coborâți-vă capul și încercați să ajungeți la celălalt umăr cu bărbia, apoi reveniți la neutru. Faceți 10 repetări. Nu încercați prea tare: ar trebui să simțiți o căldură plăcută în mușchi. Apoi repetați cu celălalt braț.


Ameliorarea durerii și a tensiunii . Ridicați-vă un perete, astfel încât partea din spate a gâtului să atingă peretele și călcâiele dvs. sunt la 3 centimetri distanță de acesta. Coborâți umerii. Împingeți brațele spre laturi și faceți 10 ascensoare. Armele ar trebui să atingă peretele în timpul acestui exercițiu.

Dureri ale încheieturilor.


Poziționarea incorectă a tastaturii și a mouse-ului și obișnuința de a ține un telefon inteligent tot timpul pot duce la furnicături și durere la încheietura mâinii.Dacă ignorați aceste simptome și aceste senzații neplăcute, s-ar putea să ajungeți la boala sindromul de tunel carpian . Dar există exerciții pe care le puteți face pentru a ușura tensiunea și pentru a preveni această boală înainte de a începe.

Când vă aflați în birou. Veți avea nevoie de 2 bile pentru mâini și un expander de cauciuc. Utilizați extensia și bilele în timpul zilei la lucru. Acest exercițiu va ajuta articulațiile să devină mai puternice.Încălzire pentru încheietura mâinii . Luați-vă încheietura mâinii și faceți 10 mișcări rotunde cu ea, trasând cercuri cu mâna, păstrând în același timp brațul stabil. Repetați pe cealaltă mână.


Îndepărtarea degetului. Începeți prin a conecta degetul arătător pe mâna dreaptă cu degetul arătător de pe mâna stângă și trageți. Faceți același lucru pentru toate degetele de pe ambele mâini.

Dureri de spate.


Durerea la nivelul spatelui inferior și greutatea în picioare nu înseamnă că îmbătrânești. Poate că aveți un stil de viață sedentar și foarte puțină activitate fizică. Ședința timp de mai multe ore poate duce la sciatică – o condiție în care nervul dumneavoastră sciatic, care curge de la șolduri până la picioare, este iritat.Medicii spun că un stil de viață sedentar poate duce chiar la dezvoltarea celulitei. Pentru a evita dezvoltarea unei probleme grave sau a unui rezultat cosmetic negativ, puteți face exerciții simple de întindere. Acestea vă vor îmbunătăți circulația sângelui și vă vor face să vă simțiți sănătoși și frumoși.

Exercițiu pentru birou. Stați pe marginea unui scaun și întindeți un picior înainte. Îndoiți încet corpul spre picior. Nu exagerați: nu trebuie să simțiți durere sau tensiune. Faceți 5-10 repetări și repetați pe celălalt picior.Acest exercițiu de întindere vă va ajuta să ușurați tensiunea în partea inferioară a spatelui și a feselor și veți relaxa hamstring-ul.


Exercițiu pentru acasă. Stați pe spate și puneți o pernă sau o pătură sub gât. Îndoiți-vă genunchiul drept și puneți glezna stângă pe el. Piciorul stâng trebuie să fie chiar deasupra genunchiului piciorului drept.Împingeți-vă mâinile în spatele coapsei drepte și trageți. Dacă nu vă puteți pune mâinile în jurul coapselor, folosiți un prosop. Nu ridicați fese și încercați să rămâneți în această poziție timp de 20-30 de secunde. Faceți două repetări și apoi treceți la celălalt picior.

loading...

Add comment