Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
dureri-de-picioare

Adio dureri de picioare și călcâie cu aceste remedii ușor de preparat acasă

Dureri de picioare și călcâie sunt destul de incomfortabile, iar durerea pe care o experimentați e ca senzații bruște de înjunghiere, care persistă în jur sau provoacă disconfort în picioare.Durerea severă a picioarelor poate apărea din cauza traumei fizice, rănilor și accidentelor, în timp ce durerea minoră ar putea fi cauzată de antrenamente fizice intense. Durerea minoră a picioarelor se recuperează în mod natural odată cu odihna, dar cazurile mai severe ar putea necesita tratament medical continuu, împreună cu câteva remedii naturale pentru a accelera procesul de vindecare.De aceea, venim în ajutorul dvs. și vă propunem câteva remedii naturiste și ușor de preparat acasă pentru a spune adio durerilor de picioare și călcâie.

Oțetul de mere.
Oțetul de mere are proprietăți analgezice care ajută la calmarea inflamației și a durerii la nivelul picioarelor. Bea o lingură sau două din ea pe stomacul gol dimineața devreme sau alege să faci baie în ea amestecând soluția în apa de baie.Acesta este unul dintre cele mai bune remedii casnice pentru durerea nervilor picioarelor.

Băi cu sare de mare.
Băile cu sare de mare sunt fantastice pentru a ameliora o parte din inflamația și durerea de picioare pe care le experimentați. Sarea este bogate în magneziu, care este un nutrient cheie necesar pentru a remedia durerea. Luați o jumătate de cană de sare de mare și adăugați-o în apă călduță într-o cadă sau un lighean. Înmuiați zonele umflate în acestea timp de 15 minute și vă veți simți mai bine.

Masaj cu ulei de muștar.
Uleiul din semințe de muștar este un alt remediu uimitor de casă pentru tratarea durerilor de picioare.Pentru acesta aveți nevoie de 200-250 de grame de semințe de muștar pe care le înmuiați cu aproximativ zece grame de ulei de măsline.Lăsați acest amestec să stea la soare până când observați că se dizolvă.Masați apoi picioarele folosind acest remediu și vei observa că durerea va dispărea.

Apa cu șofran.
Apa cu șofran este o modalitate bună de a vă ameliora durerile de picioare. Luați o linguriță de pudră de șofran și adăugați-o la o jumătate de cană de apă clocotită. Se strecoară, se lasă să se răcească puțin și se bea acest amestec. Veți observa că durerea se reduce treptat sau dispare pe măsură ce zilele trec.

Alte lucruri pe care le-ați putea încerca pentru a rezolva durerea de picioare sunt expunerea la soare timp de 10 până la 15 minute pe zi. O deficiență de vitamina D este legată de crampe musculare, dureri de picioare și densitate osoasă scăzută și puteți remedia acest lucru stând puțin timp la soare.Ai răbdare și încearcă aceste remedii și cu siguranță vor funcționa.

loading...

Add comment