Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
brusture

Rădăcina de brusture, detoxifiant natural și purificator pentru corp și piele

Brusturele este cunoscut în esență ca un agent de detoxifiere care purifică sângele prin eliminarea toxinelor. Este de natură diaforetică și diuretică, iar uleiul extras din rădăcina de brusture este foarte bogat în fitosteroli și acizi grași esențiali.Brusturele este un ingredient 100% natural detoxifiant și purificator pentru corp și piele.

Brusturele este o plantă sălbatică originară din Asia, Africa și Europa, dar care se găsește acum în toată lumea.Poate măsura până la 2 metri înălțime și rădăcina sa până la 50 de cm lungime.Are flori violete mici, cu forme ciudate, dar rădăcinile și frunzele sale sunt folosite în medicina pe bază de plante, pentru sănătate și pentru frumusețea pielii.Brusturele a fost, de asemenea, utilizat pe scară largă în medicina chineză și indiană pentru a calma durerile articulare. În funcție de efectul dorit și de problema de tratat, poate fi folosit în diferite moduri: în decoct, infuzie sau cataplasmă.

Atunci când exagerați cu grăsimi, zaharuri și alte excese, organismul are nevoie de energie și timp suplimentar pentru a elimina totul. Senzație de greutate, oboseală pot fi doar câteva dintre simptome.Iar lipsa exercițiilor fizice încetinește și mai mult eliminarea toxinelor acumulate.Iar aici intervine brusturele.In organism, filtrarea si eliminarea toxinelor se face de catre rinichi si ficat.Brusturele are proprietatea de a stimula funcția eliminativă a rinichilor și a ficatului, în special prin acțiunea diuretică care face posibilă evacuarea mai rapidă a toxinelor prin urină.Prin creșterea ratei de urinare, rădăcina de brusture poate ajuta la eliminarea deșeurilor din sânge și din corp. Dacă aveți probleme cu retenția de lichide, ar trebui să întrebați medicul despre încercarea rădăcinii de brusture înainte de a o utiliza.

Cercetările în medicina tradițională indică faptul că rădăcina de brusture are ingrediente active care s-au descoperit că detoxifică metalele grele din sânge, îmbunătățind sănătatea organelor și sănătatea întregului organism. De asemenea, promovează circulația sângelui la suprafața pielii, ceea ce îmbunătățește sănătatea pielii.

Puteți cumpăra rădăcină de brusture proaspătă și o puteți include într-un prajit de legume sau tocană. De asemenea, îl puteți curăța, feli și mânca crud cu puțină sare de mare, sau îl puteți mura.Rădăcina de brusture trebuie întotdeauna curățată bine și poate fi curățată ca morcovul.În comerț se găsesc și suplimente de brusture sub diferite forme.Unele dintre opțiuni includ probabil ulei de rădăcină de brusture, pulbere de rădăcină de brusture uscată, tinctură și ceai de rădăcină de brusture.

loading...

Add comment