Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
dieta-cu-cartofi

Dieta cu cartofi fierți și iaurt poate da jos până la 5 kilograme în trei zile

După cum bine ne putem da seama și din denumire, dieta cu cartofi conține cartofi ca ingredient principal.Pentru rezultate eficiente,vizibile în doar câteva zile, iaurtul cu conținut scăzut de grăsimi din dieta cu cartofi joacă, de asemenea, un rol vital.

Atunci când vreți să scăpați de kilogramele în plus, cartofii pot fi o opțiune foarte bună, dacă sunt preparați corespunzător, adică doar fierți.Și bineînțeles că aici nu includem și cartofii prăjiți.Cartofii fierți sunt o opțiune sățioasă.Desigur, un cartof fiert nu este atât de mult, dar în combinație cu iaurt grecesc sau cu conținut scăzut de grăsimi, va înlătura foamea și va avea un gust destul de bun.Totodată această dietă este nu vă costă foarte mult, cartofii fiind o legumă ieftină și versatilă pe care majoritatea oamenilor o folosesc destul de des.Iar iaurtul este unul dintre cele mai sănătoase alimente și nu numai că este excelent pentru a pierde în greutate, dar aduce și multe beneficii pentru sănătate.Este plin de proteine delicioase, un ajutor masiv pentru sistemul tău digestiv, dar și pentru imunitate, oase, inimă, aducându-ți o mulțime de calciu și minerale.

Dieta cu cartofi fierți și iaurt are un plan de trei zile care constă în a consuma doar aceste două alimente în cantități prestabile.Ea funcționează prin impunerea unui deficit caloric, ceea ce înseamnă că poți slăbi câteva kilograme în doar trei zile. Cu toate acestea, numărul scăzut de calorii înseamnă, de asemenea, că nu ar trebui să îl încercați pentru o perioadă mai lungă, deoarece corpul dumneavoastră nu va primi nutrienții necesari și vă veți pune sănătatea în pericol.De aceea, este indicat să se înceapă doar cu cele trei zile.

Planul dietei cu cartofi și iaurt pentru 3 zile.

Ziua 1.
Mic dejun: 1 cartof fiert + 1 cană de iaurt
Prânz: 2 cartofi fierți + 1 cană de iaurt
Cină: 2 căni de iaurt

Ziua2.
Mic dejun: 1 cană de iaurt
Prânz: 2 cartofi fierți + 1 cană de iaurt
Cină: 1 cartof fiert + 1 cană de iaurt

Ziua3.
Mic dejun: 1 cartof fiert
Prânz: 1 cartof fiert + 1 cană de iaurt
Cină: 1 cană de iaurt

Cam așa arată dieta timp de trei zile.Cina va fi puțin provocatoare pentru că va trebui să mănânci doar iaurt, nimic altceva.Aveți totuși grijă la sănătate și cereți înainte de a începe această dieta părerea unui medic nutriționist sau a medicului de familie, dacă suferiți de anumite afecțiuni.

loading...

Add comment