Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
mama

A fi mamă este cel mai frumos sentiment din lume.Nu poate fi explicat în cuvinte și înlocuit cu nimic.

Cea mai bună parte la experința de a fi mamă este dragostea necondiționată pe care o are copilul față de mamă și mama față de copil.Experimentând micile momente care nu pot fi explicate, caracterizate sau memorate.Acele momente trecătoare pline de semnificație și emoție.Acele momente care te fac să savurezi tot ce ține de copii, pentru că, copilăria este o parte mică din viață și timpul zboară cu adevărat.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre a fi mamă este să vezi pe cineva devenind scopul vieții tale, cineva care te provoacă să devii o persoană mai bună, fără să te judeci vreodată pentru greșelile pe care le-ai făcut sau pe care ești pe cale să le faci.Nimeni nu a spus că este ușor să fii mamă. Dar este, fără îndoială, cea mai plină de satisfacții pe care vom fi suficient de binecuvântați să o avem în această viață.Este o dragoste ca nicio alta pe care o experimentezi înainte de a deveni mamă.Este neclintită, puternică și altruistă. Este o iubire fără limitări, limite sau condiții. Este o iubire instinctuală și eternă.

Toate grijile legate de relațiile banale, drama de la muncă, posesiunile materiale și orice altceva înainte de maternitate par atât de nesemnificative în comparație cu ceea ce ne aruncă viața în momentul venirii pe lume a unui copil.Începem să prețuim familia mai mult ca înainte.Bunici, veri, mătuși, unchi și prieteni ale căror legături sunt la fel de puternice ca sângele – apreciem și adorăm acești oameni și rolul pe care îl joacă în această perioadă incredibilă din viața noastră. Ne place să vedem relația dintre copilul nostru și ei înflorind în ceva unic al lor. Fiecare moment este o amintire specială pe care copiii noștri o vor purta și pe care o vom prețui mereu.

A fi mamă ai șansa de a vedea lumea prin ochii unui copil.Curcubee, alergarea printr-un parc, Moș Crăciun, standuri de limonadă, străini care devin cei mai buni prieteni după un joc – o lume de minuni, descoperiri, posibilități și distracție infinită.Prețuim de fiecare dată când își strecoară mâna lor minusculă în a noastră sau ne șoptesc un secret gâdilat la urechi. Fiecare atingere împinge ceva adânc în sufletul nostru și ne duce într-un loc de mulțumire pe care doar o mamă îl poate înțelege.

Dragostea dintre mamă și copil este una reciprocă de cele mai multe ori.Nimeni nu ne iubește ca copiii noștri. Când sunt mici, se înveselesc și aleargă la noi în momentul în care trecem pe ușă. Când sunt mai în vârstă, se încred și aleargă la noi atunci când au nevoie de sfaturi solide pe care să se bazeze.

loading...

Add comment