Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
masca-pentru-caderea-parului

Masca naturală care îmbogățește podoaba capilară și oprește căderea părului

În prezent, căderea părului este o problemă care se confruntă tot mai multe persoane, în ciuda produselor de păr care există în comerț.

Această mască naturală pentru creșterea părului folosește doar trei ingrediente: ulei de ricin, miere și ou.Acestea ingrediente au capacitatea de a hidrata șuvițele uscate, elimină vârfurile despicate și stimulează creșterea rapidă și sănătoasă a părului.

Uleiul de ricin este bogat în aminoacid ricinoleic care pătrunde adânc în scalp și foliculii de păr și reglează nivelul pH-ului. Aceasta previne caderea parului, stimuleaza scalpul pentru cresterea parului, previne matreata si hidrateaza in profunzime parul.Gălbenușurile de ou este bogat în vitamine, proteine și acizi grași care întăresc părul slab, care se rupe ușor. Gălbenușurile de ou sunt, de asemenea, pline de vitamina E care, de asemenea, promovează creșterea părului și hidratează firele uscate. Lecitina din gălbenușul de ou previne, de asemenea, ruperea părului și firele casante.Mierea este bogată în antioxidanți și detoxifică părul, îl înmoaie și întărește foliculii de păr. De asemenea, mierea protejează împotriva căderii părului și hidratează în profunzime.Proprietățile hrănitoare ale oului combinate cu proprietățile de întărire ale uleiului de ricin și abilitățile de curățare ale mierii fac din această mască de păr un tratament perfect de îngrijire a părului.

Cum se prepară masca pentru căderea părului.
Este nevoie de 2 linguri ulei de ricin,1 lingura miere și 1 ou.Bateți oul într-un castron și combinați-l cu miere și ulei de ricin. Adăugați apă dacă este necesar pentru consistență și volum. Acum, amestecați toate ingredientele și apoi începeți să aplicați pe rădăcinile și firele părului.Acoperiți-vă părul cu o cască de duș și lăsați-l să stea cel puțin o oră înainte de a-l clăti cu apă rece și un șampon hidratant.Folosirea acestei măști de cel puțin două ori pe săptămână va ajuta la restabilirea și menținerea sănătății părului.

Așadar, doamnelor, folosiți aceste măști pentru a vă îmbunătăți sănătatea părului și pentru a lupta împotriva căderii părului.După câteva aplicări, veți observa șuvițe mai puternice, mai puține ruperi și o creștere mai rapidă a părului.

loading...

Add comment