Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Amestecați bananele, apa și mierea împreună și bronșita și tusea vor dispărea

Când suferiți de o tuse recurentă, aceasta vă poate face viața foarte grea. S-ar putea să nu puteți dormi noaptea. Iar timpul zilei, abia să puteți vorbi, pentru că tusiți atât de mult.Atunci când tușiți, vă eliberați sistemul respirator. Este o acțiune involuntară pe care corpul o folosește pentru a repara aglomerația.Tusea este frecventă atunci când aveți o răceală, bronșită, gripa sau boli similare. Poate fi cauzată și de fumat, de poluarea aerului sau de fumatul pasiv. În timp ce corpul tau ar putea tuși dintr-un motiv, poate deveni enervant. Doriți să găsiți o modalitate de a opri tusea non-stop. Investiți în siropuri de tuse, dar ele nu par să funcționeze.Adesea siropul de tuse pare să nu se hrănească și mai degrabă are un efect placebo decât să aducă eliberarea curentă de o tuse recurentă. Din fericire, există unele remedii naturale care vă pot ajuta să vă ușurați tusea.Rețineți că trebuie să mergeți la medic dacă aveți o tuse persistentă. Ar putea fi un semn al unei boli majore sau al unei afecțiuni medicale, este important să vă adresați medicului dumneavoastră pentru a diagnostica cauza.

Un remediu acasă pentru tuse.
Dacă se întâmplă să aveți câteva banane, puteți face cu ușurință această cremă de tuse acasă. Este nevoie doar de câteva ingrediente pentru a face acest remediu pentru tuse. Avem nevoie de 400 mililitri de apă, 2 banane coapte, 2 linguri de miere.Se fierbe apa într-o oală. Pe măsură ce apa se încălzește, se curăță bananele și se tocesc într-un castron mare cu o lingură.Se toarnă apa fiartă deasupra bananelor. Acoperiți amestecul și lăsați-l să se răcească timp de 30 de minute. Odată ce este rece, adăugați mierea la amestec. Agitați totul împreună.Acum, puteți utiliza această cremă de tuse pentru a vă ameliora tusea. Încălziți-o înainte să o consumați. Puteți bea din aceasta de până la patru ori pe zi.

Această cremă de tuse funcționează pentru a vă vindeca tusea, dar poate ajuta și cu alte probleme. Bananele pot spori în mod natural nivelul serotoninei, ceea ce vă ajută să dormiți și vă sporește bunăstarea generală. Dacă tusea te-a ținut treaz, bananele te pot ajuta să îți ușurezi insomnia. Mierea vă poate ajuta să dormiți liniștit.

loading...

Add comment