Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Noi cercetări spun că un pahar de vin înainte de culcare te ajută să scapi de greutatea în plus

Există multe tipuri diferite de alcool, dar vinul este, fără îndoială, unul dintre cele care intră în lista noastră favorită de băuturi. Interesant este că nu numai că vinul se transformă printre băuturile alcoolice preferate ale oamenilor, dar are și unele beneficii excepționale pentru sănătate! Deși ați putea crede că are de două ori mai mult conținut de alcool și calorii ca majoritatea berilor, gândiți-vă din nou! Studiu arată că un pahar de vin vă poate ajuta să pierdeți în greutate.

Beneficiile vinului asupra sănătății.
Această băutură gustoasă are multe beneficii pentru sănătate pe care, probabil, nici măcar nu le cunoașteți. Vinul este ambalat cu antioxidanti, beneficii care ajuta organismul sa lupte din nou cu unele boli, si îmbunătățesc sistemului imunitar. Acesta poate ajuta la reducerea riscului de accident vascular cerebral, creșterea densității osoase și reducerea riscului de boli cardiace. Una dintre cele mai recente descoperiri despre beneficiile vinului, însă, sugerează că vă poate ajuta să pierdeți greutatea în plus dacă consumați un pahar înainte de culcare.

Oamenii de știință și cercetătorii de la Universitatea de Stat din Washington și Harvard au descoperit o anumită substanță chimică găsită în vinuri care ajută la prevenirea acumulării mai multor grăsimi din celulele adipoase din organism. Această substanță chimică este cunoscută sub numele de resveratrol. Potrivit experților de la Clinica Mayo, ” Resveratrolul din vin roșu provine din pielea strugurilor de vinificație. Deoarece vinul roșu este fermentat cu piei de struguri mai lungi decât vinul alb, vinul roșu conține mai mult resveratrol. „În plus, Clinica Mayo observă că:

„Resveratrolul poate fi un ingredient cheie al vinului roșu care ajută la prevenirea deteriorării vaselor de sânge, reduce colesterolul lipoproteinelor cu densitate scăzută, colesterolul” rău ” și previne formarea cheagurilor de sânge. Unele cercetări arată că resveratrolul ar putea fi legat de un risc mai scăzut de inflamație și coagularea sângelui, ceea ce poate duce la boli de inimă.Oamenii de stiinta au descoperit ca, prin a bea doua pahare de vin in fiecare zi, se poate contribui la scaderea riscului lor de obezitate cu un enorm 70%.

Au fost făcute mai multe studii pentru a descoperi avantajele de sănătate ale vinului, inclusiv una din Universitatea Danemarcei, care a arătat o legătură puternică între talie și consumul de vin. Studiul a constatat că cei care au consumat vin în fiecare zi aveau talie mai slabă decât persoanele care nu consumau în mod regulat vin.Și există un alt studiu făcut la Harvard privind creșterea în greutate. Din cei 20.000 de subiecți, toată lumea a ajuns să câștige în greutate, fără prezența constantă a vinului în dieta lor.Există mulți oameni care susțin, de asemenea, că a bea un pahar de vin, în special seara, a făcut o diferență semnificativă în procesul de pierdere în greutate.

În plus față de aceste studii, unul dintre motivele pentru care se spune că vinul este eficient în susținerea pierderii în greutate este faptul că conținutul său de calorii vă menține complet „sătul” și reduce pofta de mâncare. Nu vă simțiți jenat pentru că cumpărați și beți în mod regulat vin.Bineînțeles că în mod regulat cu măsură. Nu mai mult de maxim 2 pahar de vin roșu pe zi.

loading...

Add comment