Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri care se întâmplă atunci când împărțiți patul cu câinele dvs.

Multe lucruri pe care le faceți înainte de culcare sau chiar în timpul somnului vă pot ajuta sănătatea pe termen lung. Nu vă faceți deloc griji să lasați prietenul blănos să doarmă în același pat cu dvs.! Există un număr surprinzător de beneficii pentru sănătate legate de împărțirea patului cu cățelușul dvs. În mod interesant, un studiu a susținut că mai multe femei beneficiază în special de împărțirea patului lor cu câinii lor. În continuare am enumerat unele dintre beneficiile surprinzătoare pe care le obțineți dacă dormiți cu câinii dvs.!

1. Câinii reduc stresul și anxietatea.

Câinii sunt deja folosiți ca animale de companie pentru terapie populară. Din acest motiv, ei vă pot oferi confort în timp ce dormiți. Pur și simplu mângâierea câinelui dvs. eliberează produse chimice de calmare , chiar și atunci când vă aflați la cel mai stresat nivel.

2. Câinii oferă protecție.


Câinii vă pot alerta în situații de urgență, pot merge după un atacator sau pur și simplu vă pot ține companie. Aceste cunoștințe vă pot ajuta, chiar și în timpul somnului , știind, în esență, că sunteți protejat. Acest lucru vă poate ajuta să vă relaxați și să dormiți mai bine.

3. Câinii oferă căldură.


Câinii vin cu blănița , așa că știi că sunt ursulețul suprem. Dacă locuiți în zone cu temperaturi mai scăzute este suficient pentru dvs. un câine poate, probabil, să vă încălzească.

4. Câinii vă ajută să adormiți mai repede.


Câinii pot vindeca insomnia! Potrivit unui studiu , deoarece câinii contribuie la reducerea stresului, ei vă pot ajuta să adormiți mai repede și să vă relaxați creierul.

5. Câinii ajută chimia creierului.


Câinii au fost cu adevărat făcuți a fi cel mai bun prieten al omului. Atingerea acestora eliberează oxitocina, o substanță chimică cu multiple beneficii pentru creier: creșterea sentimentelor de relaxare, încredere și stabilitate psihologică. Câinii vă ajută atât creierul cât și sănătatea mintală.

6. Câinii pot calma depresia.


Câinii sunt deja acolo pentru noi când avem nevoie de ei, deci ei sunt amicul perfect să ne înveselească. Din punct de vedere chimic, oxitocina poate crește sentimentele de fericire și depresie inversă.

7. Câinii sunt cei mai buni colegi de cameră.

loading...

Add comment