Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
lucruri

7 lucruri pe care le înveți doar după vârsta de 40 de ani

Există mai multe avantaje care le are trecerea de frumoasa vârstă de 40 de ani. Cel mai valoros, însă, este că te afli într-un moment al vieții în care poți începe să iei lecțiile de viață pe care le-ai îndurat și să le faci să funcționeze pentru tine, nu împotriva ta.Deci, de acum, totul este să vă puneți abilitățile mentale în acțiune și să transformați aceste lecții într-o direcție care vă permite să prosperați.

 1. Iubirea nu se cerșește, nu se cere, nu se așteaptă.
  Nu cerși dragoste de la cei care nu au timp pentru tine, de la cineva care se gândește doar la el sau la ea. Să nu o faci niciodată. Persoana care te face să te simți invizibil și nesemnificativ cu indiferență nu te merită. Meriti pe cineva care, cu atentia lui, te face sa te simti important si prezent.
 2. Gelozia este un sentiment inutil. Nu face pe nimeni să-ți fie loial.
  Oamenii cred în mod eronat că gelozia face parte din dragoste, dar nu are nimic de-a face cu ea. De fapt, nesiguranța și stima de sine scăzută sunt strâns legate de aceasta. După cum puteți vedea, este complet inutil.
 3. Animalele sunt îngeri deghizați, trimiși pe pământ de Dumnezeu pentru ai arata omului ce este loialitatea.
  Animalele fac parte din viața umană de câteva secole.Indiferent de rolul pe care îl joacă aceste animale în viața noastră, ele își revarsă dragostea și loialitatea asupra noastră. Cei mai buni prieteni ai omului. Animalele sunt ființe extrem de inteligente și pot înțelege ceea ce le spunem și ne pot comunica în felul lor.
 4. Iertarea și uitarea ne întinerește.
  Iertarea și uitarea sunt esențiale pentru sănătatea noastră emoțională.Refuzând să iertăm și să uităm, alegem să păstrăm toată furia și amărăciunea pe care au creat acțiunile cuiva. Când alegem să păstrăm această furie și să o lăsăm să ne mănânce, ne poate face iritabili, nerăbdători, distrași și chiar bolnavi fizic.
 5. Dumnezeu a inventat plânsul pentru ca omul să nu explodeze.
  Cercetătorii au stabilit că plânsul eliberează oxitocină și opioide endogene, cunoscute și sub numele de endorfine. Aceste substanțe chimice care ajută la ameliorarea durerii atât fizice, cât și emoționale.
 6. Prietenii adevărați nu pleacă niciodată de lângă tine.
  Cunoștințele pot veni și pleacă, așa cum prietenii pot veni și rămâne. Cu toate acestea, prietenii adevărați nu vă vor părăsi niciodată și nu vor dispărea vreodată.Prietenii adevărați sunt oamenii care nu vă vor părăsi niciodată, indiferent de situație, ei vor fi mereu lângă tine.
 7. Copiii sunt daruri rare de la Dumnezeu.
  Fiecare viață, fiecare copil este o răsplată și o binecuvântare de la Dumnezeu.Copiii sunt un dar de la Domnul,sunt o răsplată de la el care umple viața părinților de bucurie.

Sperăm că majoritatea celor care au trecut de frumoasa vârstă de 40 de ani au învățat până acum de la viață aceste 7 lucruri.De obicei, vârsta de 40 de ani este începutul celei de-a doua jumătate a vieții și vine la pachet cu multe lucruri frumoase și mai multă înțelepciune.

loading...

Add comment