Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Medicamentele și alimentele pe care e bine să le ai în casă,în caz de pandemie sau de carantină la domiciliu.

Organizația Mondială a Sănătății a declarat oficial coronavirusul ca o pandemie.Focarul care a avut originea în Wuhan, China, a ucis acum peste 4.300 de persoane și a infectat mai mult de 121.500. Pe măsură ce virusul continuă să se răspândească, este posibil ca mai multe persoane să fie puse sub carantină la domiciliu sau să aleagă să se auto-izoleze acasă.

Cele mai multe companii încurajează sau solicită angajații să lucreze de acasă din cauza virusului.Departamentul de Securitate Internă recomandă stocarea unei alimente în cazul unei pandemii.Iată tot ce ar trebui să aveți în trusa de urgență la domiciliu în cazul unei posibile carantine la domiciliu pe fondul pandemiei coronavirusului, potrivit Departamentului Securității Interne, CDC, Crucii Roșii Americane și alți experți.

Pentru a vă pregăti pentru o auto-carantină la domiciliu în timpul pandemiei coronavirusului, ar trebui să vă aprovizionați o sursă de 14 zile pentru fiecare persoană – și animal de companie – în gospodărie. Concentrați-vă pe produsele uscate și conservate ușor de preparat.Mărfurile uscate, cum ar fi orez, paste, fasole și ovăz ar trebui să fie prezente în gospodăria dvs.

Medicamentele pentru gripă și răceala.Medicamente care tratează simptome precum febra, tusea, dificultăți în respirare, similiare unei pneomonii.De asemenea sunt recomandate medicamentele pentru dureri de cap și vitamina C.

Ar trebui să vă aprovizionați cu conserve care conțin lichide, cum ar fi roșiile, fasolea și tonul.Și nu neglijați alimentele reconfortante precum ciocolata și cafeaua, chiar dacă nu sunt strict esențiale. Așa cum a raportat recent Business Insider, astfel de articole pot face o mare diferență în sănătatea mentală și moralul dvs. în timpul unei carantine acasă.

Asigurați-vă că aveți suficiente produse igienice pentru uz casnic, cum ar fi săpunul, igienizatorul pentru mâini, hârtia igienică, șervețele, produsele pentru îngrijirea femeilor și scutecele.Poate suna simplu, dar spălarea mâinilor regulat și complet este una dintre cele mai bune și mai simple modalități de a vă proteja de coronavirus.Așa că nu uitați să includeți săpunul de mână și igienizatorul în trusa de carantină de acasă.

Pentru a fi pregătit pentru orice fel de urgență, Crucea Roșie Americană recomandă păstrarea unui kit de prim-ajutor la domiciliu pentru a trata leziunile obișnuite, inclusiv tăieturi, inflamări, entorse, tulpini și multe altele.Acest kit ar trebui să includă lucruri precum pachete de unguente cu antibiotice, tifon, bandaje, termometre, foarfece, pensetă.

loading...

Add comment