Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
ceai-din-frunze-de-nuc

Utilizările ceaiului din frunze de nuc pe care multă lume nu le cunoaște

Oamenii adoră nucile.Fie că sunt în prăjituri, fursecuri, plăcinte sau aruncate cu dragoste în batoane de ciocolată de casă.În plus, nucile sunt ușor de recoltat, uscat și depozitat. Dar ce nu știm este că nu doar nucile în sine sunt sănătoase și delicioase, ci și frunzele nucului.

Frunza de nuc are proprietăți vindecătoare. Concentrații mari de compuși astringenți numiți taninuri se găsesc în frunza de nuc. Tratamentele populare pentru frunze includ preparate topice pentru tratamentul eczemelor și transpirației excesive pentru mâini și picioare.Frunzele de nuc pot fi folosite în ceaiuri, tincturi, clătiri și comprese.Ceaiul poate fi preparat din frunze de nuc și se spune că este excelent pentru digestie.

Cum se prepară ceaiul din frunze de nuc.
Se usucă frunza de nuc și se toacă înainte de a o fierbe pentru a face un ceai tare.Adaugă apă peste și se fierbe timp de aproximativ 15 minute. Odată răcit, ceaiul poate fi folosit în comprese și clătiri pentru piele sau poate fi consumat ca băutură.

Toate părțile acestei plante pot fi folosite, frunzele sale au încă un ulei aromat, iar ceaiul său ajută la reducerea glucozei prezente în urină, fiind utilizat pe scară largă în tratamentul pacienților cu diabet zaharat, precum o baie grozavă pentru curățarea intima a femeilor, insecticide și vindecarea rănilor și a erupțiilor cutanate.Ceaiul are ca indicație și folosirea sa pentru combaterea paraziților intestinali.

Ceaiul din frunze de nuc a fost folosit din epoca indelungata pentru realizarea de produse cosmetice si proprietati medicinale. Aceste frunze de nuc funcționează pentru a oferi o mulțime de beneficii pentru sănătate. Este un atu al naturii care face multe minuni.Ceaiul de nuc promovează creșterea părului, previne căderea lui și spune adio mătreții.Ceaiul din frunze de nuc funcționează excelent pentru a-ți restabili vopseaua de păr și ajută la întinerirea culorii părului și la menținerea tuturor tipurilor de coafuri.Acest ceai are proprietăți antibacteriene, anti-mătreață și fungicide, prin urmare poate fi adăugat în fricțiunile casnice de pe scalp sau frecat în timpul utilizării clătirii.

Deoarece frunzele de nuc sunt abundente în fiecare an, recoltăm din nou în fiecare an. În acest fel, avem întotdeauna cea mai proaspătă aprovizionare.

loading...

Add comment