Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
capaceala

Capăceala de la fagure, elixirul secret produs de albine mai sănătos ca propolisul și mierea pe care mulți nu-l cunosc

Căpăceala este un produs apicol pe care mulți nu-l cunosc în zilele noastre.Produsul cunoscut sub această denumire este Capaceala este capacul de la fagure, cu care albinele “sigilează” mierea depusă în fiecare celulă a stupului pentru a-i conserva calităţile.Fagurele este produsul natural realizat de albinele pentru a depozita mierea și polenul.Acesta este alcătuit dintr-o serie de celule hexagonale construite din ceară de albine care conțin în general miere crudă.Fagurele poate conține, de asemenea, niște polen de albine, propolis și lăptișor de matcă, dar acestea se găsesc în cantități mai mici.

Acest elixir secret produs de albine are în compozița sa miere, ceară, propolis, enzime şi antibioticele naturale. Iar datorită acestor ingrediente, căpăceala are proprietăţi terapeutice şi curative speciale.Pe lângă lângă faptul că are un gust delicios,are și o serie de beneficii pentru sănătate pe care mulți nu le cunosc.

Pentru persoanele cu diabet sau pentru cei care doresc să-și reducă aportul de zahăr, capăceala este o alternativă excelentă.Rețineți, totuși, că mierea poate crește în continuare nivelul zahărului din sânge, așa că pacienții trebuie să fie atenți la cantitatea de miere pe care o consumă, dacă au risc de diabet.

Căpăceala are capacitatea de a preveni afectarea ficatului și de a îmbunătăți funcția hepatică la persoanele cu boală hepatică grasă.De asemenea, ameliorează infecțiile inflamatorii.Este un antiinflamator natural care poate vindeca ulcerele și rănile cronice. Capăceala poate crește capacitatea corpului de a lupta împotriva bacteriilor, ciupercilor și virușilor. Are proprietăți antimicrobiene care vă pot întări sistemul imunitar pentru a lupta împotriva bolilor și infecțiilor. Conținutul ridicat de vitamina C și antioxidanți poate maximiza efectele de combatere a bolilor.

Mierea prezentă în căpăceala, poate ajuta la ușurarea tusei la copii.Îți auzi mereu copiii tusind și plângându-se că au mâncărimi în gât? În afară de siropul obișnuit pentru tuse, încercați să completați cu miere.

Se consumă prin mestecare până când ceara se topeşte în gură. În acest fel, asigura şi o igienă orală deosebită, iar efectele sale sunt si mai puternice. Specialiştii recomandă o cură de minimum 14 zile, urmată de 1 lună pauză, după care, se poate relua. Căpăceala trebuie ţinută într-un loc întunecos, uscat şi răcoros.

Mare grijă! Există apicultori care încearcă să păcălească consumatorii. Aceștia zdrobesc fagurii de miere și îi vând ca fiind capaceala. Dar capaceala are calităţi terapeutice superioare în comparaţie cu fagurii de miere.

loading...

Add comment