Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum iubesc cei din zodia Pești

În dragoste, carisma Pestilor vine în fața personalității lor. Ei o apreciere sensibilă și profundă pentru calitățile interioare ale iubitului lor. Cei nascuti sub acest semn sunt cei mai fericiti atunci cand sunt intr-o relatie plină de dragoste și respect. Etern romantic, Peștii adora cinele romantice, plimbările în naturi și chiar mângâierile și aprecierile partenerilor. Fiecare parte a naturii Piscean este cuprinsă de romantism.

Natura misterioasă și încântătoare a Pestilor este asemănătoare cu un afrodisiac atractiv și magnetic. Ei trăiesc într-o lume de vise și de dragoste. O modalitate de a câștiga inima unui Pesti este să apelați la natura lor romantică. Un bilet la balet, teatru sau un film clasic mai vechi, îi va acapara atenția total.

Pestii nascuti sunt indivizi extrem de iubitori, deschiși pentru o relatie apropiata emotional intim cu partenerul lor. Sunt plini de compasiune și afecșiune, ceea ce îi fac un iubit model. Adesea își vor urma inima fără întrebări. Pestii iubesc să-i ajute pe partenerii lor. Ei au o înțelegere delicată și simpatică pentru orice și pentru oricine suferă, în special pentru partenerul lor. Se spune că ei citesc mintea si inima iubitului lor. Ei simt durerea celor cărora le pasă.

Guvernat de Neptun, planeta misterului și a iluziei, natura Peștilor are dorința de a fi învăluit de o poveste de dragoste. Ei au o dragoste innascuta pentru taramurile spirituale si iubesc sa-și impartaseasca aceasta pasiune cu partenerul lor. O relație cu un nativ Pesti poate fi o poveste de dragoste minunată, senzuală și plină de gesturi de iubire.Extrem de senzual, romantic și emoțional, va fi alături de tine până la capăt.

loading...

Add comment