Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Rețeta lui Carmen Harra – elimină toxinele din corp și omoară celulele canceroase înainte să devină tumori

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a vorbit, într-o emisiune tv, despre stilul ei de viață, despre alimentația pe care a adoptat-o de peste 25 de ani și despre un tratament naturist împotriva cancerului pe care l-a aflat de la Dalai Lama.

Dintre toate bolile de pe pământ, cancerul este, poate, cea ma gravă și cea mai înspăimântătoare. Mulți dintre noi îl asociază automat cu moartea, însă e o mare greșeală. Cu un tratament adecvat, cancerul nu mai are puterea să omoare. Totuși, ideal este să-l prevenim.

Carmen Harra a dezvăluit, într-o emisiune tv, rețeta unui macerat care previne cancerul sau, dacă acesta deja s-a instalat, oprește transformarea celulelor sănătoase în celule canceroase. Acest tratament naturist împotriva cancerului are, evident, o mulțime de alte beneficii pentru sănătate.

Pentru a obține acest macerat, ai nevoie de 2 lămâi întregi, 4 linguri de miere de albine, o lingură de bicarbonat și 4 căței de usturoi. Stoarce lămâile și amestecă zeama obținută cu mierea, bicarbonatul și usturoiul tocat. Pune amestecul la macerat timp de 7 zile.

După scurgerea celor 7 zile, începe tratamentul luând câte o linguriță în fiecare dimineață.

Pentru a potența efectele maceratului, ai grijă și la alimentație. Carmen Harra susține că a renunțat la carne de 25 de ani, nu mănâncă decât alimente sănătoase și se simte excepțional.

Chiar dacă nu renunți la carne, ai grijă să nu-ți lipsească niciodată din alimentație vegetalele. O alimentație echilibrată presupune consumul de proteine animale și vegetale, glucide și lipide. Desigur, toate cu măsură.

Evită zahărul cât poți de mult! S-a dovedit că acesta hrănește celulele canceroase. Hidratează-te cu apă și ceaiuri de plante neîndulcite și nu uita să faci mișcare.

Oricine poate urma acest tratament împotriva cancerului. Este un bun detoxifiant pentru organism, întărește imunitatea și energizează.

Sursa: https://www.revistateo.ro/sfaturi/reteta-lui-carmen-harra-elimina-toxinele-din-corp-si-omoara-celulele-canceroase-inainte-sa-devina-tumori-181877/

loading...

Add comment