Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Acesta este ceaiul care dizolvă pietrele la rinichi. Ce conține și cum trebuie băut?

Pietrele la rinichi sau calculii renali se dezvoltă din săruri şi minerale care sunt transportate de urină. Ele pot avea dimensiuni variate, de la cativa milimetri la cativa centimetri in diametru. Traversand uretra, calculii renali pot bloca micul pasaj intestinal si, astfel, apare durerea intensa localiza intr-una dintre partile laterale ale zonei lombare.In cazurile severe, durerea este resimtita in toata zona bazinului, pot aparea ameteli, stari de voma si transpiratie abundenta. Sangele in urina este un simptom ce justifica faptul ca piatra zgarie mucoasa uretrala.

Există însă diverse metode de tratament pentru eliminarea sau distrugerea acestora, fără disconfort major.

Iată reţeta miraculoasei licori: se pune la fiert un litru de apă în care se adaugă 250 g rădăcină de pătrunjel curăţată şi tocată mărunt sau dată pe răzătoare. Când fiertura scade la o cană, se strecoară lichidul şi se împarte în trei ceşcuţe, potrivit topremediinaturiste.ro.

O ceşcuţă de lichid se ia dimineaţa, pe stomacul gol, a doua ceşcuţă se ia după-amiaza şi a treia seara, pe stomacul gol. În timpul zilei nu se mănâncă absolut nimic. Până a doua zi, piatra se transformă în nisip şi se poate vedea cum se depune în urină.

loading...

Add comment