Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mierea cu scorțișoară, tratament minune pentru peste 10 tipuri de boli

Combinația delicioasă dintre miere și scorțișoară a fost folosită de secole atât la chinezii tradiționali, cât și în India, fiind un sistem de vindecare fondat acum 5000 de ani. Cele două ingrediente cu abilități unice de vindecare au o lungă istorie ca remediu pentru casă. Scorțișoara este una dintre cele mai vechi condimente cunoscute de omenire și popularitatea mierei a continuat pe tot parcursul istoriei. Și mierea și scorțișoara, este unul dintre cele mai cunoscute amestecuri, care au fost raportate ca fiind un remediu natural pentru multe boli și o formulă pentru multe beneficii pentru sănătate.

Iată câteva dintre beneficiile acestui amestec minunat pentru sănătate.
1. Boli de inimă.
Întindeți amestecul de miere si scortisoara pe pâine in loc sa folositi gemul sau untul si mancati-l regulat la micul dejun. Se crede că, pe termen lung, acest lucru poate ajuta la prevenirea blocajelor vaselor de sânge, a atacurilor de inimă și a hipercolesterolemiei.

2. Artrită.
Aplicați o pastă din cele două componente pe partea afectată a corpului și masați încet. Ceaiul care se bea zilnic cu miere și scorțișoară poate, de asemenea, ajuta la ameliorarea durerii și a rigidității articulațiilor.

3. Căderea părului.
Aplicați o pastă de ulei de măsline fierbinte, o lingură de miere, o linguriță de pudră de scorțișoară înainte de baie, lăsați-o timp de 15 minute și spălați-o.

4. Infecții.
Amestecați o linguriță de pudră de scorțișoară și o jumătate de linguriță de miere într-un pahar de apă călduță și beți. Acest lucru poate ajuta la distrugerea bacteriilor din sistemul urinar.

5. Dureri de dinți.
Aplicați o pastă de pudră de scorțișoară și miere și pe dintele dureros.

6. Colesterol.
Adăugați miere și pudră de scorțișoară în apă fiartă sau ceai verde și beți regulat.

7. Răceli.
Faceți un pahar de apă de miere amestecat cu un vârf de praf de scorțișoară pentru a vă ajuta să vă stimulați sistemul imunitar în timpul sezonului rece. Este, de asemenea, util în curățarea sinusurilor.

8. Indigestie.
Pudra de scorțișoară presărată pe o lingură de miere luată înainte de masă scade aciditatea și previne indigestia.

9. Longevitate.
Consumați în mod regulat ceai făcut cu miere și puțină scorțișoară pentru a vă întări sistemul imunitar și a vă proteja corpul împotriva atacurilor virale și bacteriene.

10. Acnee.
Un studiu clinic a arătat că combinația de extract de scoarță de scorțișoară și miere are activitate potențială împotriva bacteriilor care cauzează acnee. Se amestecă mierea cu pudră de scorțișoară și se aplică pastă pe cosuri înainte de a dormi și se spală în dimineața următoare.

11. Obezitate.
Pentru a reduce greutatea, beți zilnic un amestec de linguriță de miere cu jumătate de linguriță de scorțișoară de praf, fiert în apă, pe stomacul gol dimineața, aproximativ cu o jumătate de oră înainte de micul dejun.

loading...

Add comment