Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
suc minune

Sucul băut înainte de culcare care te scapă de burtă în somn.Cea mai puternică dietă de slăbit.

Pe internet, circulă o rețetă ca fiind cea mai puternică dietă de slăbire. Aceasta constă într-un suc natural, pe care îl prepari chiar la tine acasă și îl bei seara înainte de culcare.

Sucul din lămâie, ghimbir, pătrunjel și castravete a devenit popular ca o băutură detoxifiantă și de slăbire. Ingredientele sale au proprietăți benefice pentru organism și, consumate în mod regulat, pot contribui la o stare generală de sănătate mai bună.

Lămâia este bogată în vitamina C și poate ajuta la stimularea metabolismului și la detoxifierea organismului. Ghimbirul are proprietăți antiinflamatoare și poate ajuta la ameliorarea balonării și la stimularea sistemului imunitar. Pătrunjelul este plin de vitamine și antioxidanți și poate ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Castravetele este bogat în apă și poate ajuta la hidratare și la eliminarea toxinelor.

Deși această băutură poate contribui la pierderea în greutate prin stimularea metabolismului și îmbunătățirea digestiei, este important de menționat că nu există nicio băutură sau aliment care să fie o soluție miraculoasă pentru slăbire. Pierderea în greutate sănătoasă implică o alimentație echilibrată, exerciții fizice regulate și un stil de viață sănătos în general.

Iată cum se prepară:
Ingrediente:

Sucul de la 1 lămâie
O bucată de ghimbir de aproximativ 2 cm, curățată și tocată
Un mănunchi de pătrunjel
Un castravete mediu, curățat și tăiat
Instrucțiuni:

Pune toate ingredientele în blender și mixează până când obții un suc omogen.
Strecoară sucul printr-o sită fină sau un tifon pentru a elimina pulpa.
Bea sucul imediat, sau păstrează-l în frigider și consumă-l înainte de culcare.

Reține că acest suc este doar un complement al unei diete sănătoase și echilibrate și nu ar trebui să înlocuiască mesele principale.

loading...

Add comment