Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

La un moment dat adevărul va ieși la suprafață. Dumnezeu nu acceptă minciuna și va găsi orice cale pentru a-ți arăta realitatea așa cum este.

Există o zicală încă din bătrâni: „Adevărul iese întotdeauna la suprafață”. Nu putem să ne ascundem în spatele minciunilor noastre atât de mult timp. Fie că ne mințim pe noi înșine, fie că mințim pe altcineva, minciunile sunt în continuare minciuni.În multe privințe, toți suntem în căutarea adevărului.rem adevărul! Chiar dacă există un aspect la noi care ar prefera minciuna, pentru că este mai ușor, tot căutăm adevărul. Un exemplu ar putea fi o femeie al cărui soț o înșală. Preferă să asculte minciuna, pentru că dacă ar trebui să înfrunte adevărul, toată viața ei s-ar schimba, familia ei s-ar sfărâma, iluzia ei s-ar sfărâma. Ar trebui să se confrunte cu ceva cu care poate nu este pregătită.Însă, în cele din urmă tot va vrea să afle cine este soțul ei și va cauta adevărul.

Este nevoie de curaj pentru a înfrunta adevărul. Înfruntarea adevărului nu este întotdeauna ușor, dar în cele din urmă este ceea ce ne dorim.Oamenii vor crede adesea ceea ce le convine să creadă, pentru că nu au destul curaj.Dacă nu ascultăm adevărul, trăim o minciună și atunci când trăim o minciună, viața noastră nu poate fi fericită sau împlinită.Oricine se aliniază adevărului este liber să trăiască și să prospere în acel adevăr.În adevăr găsim libertatea noastră finală și viața în sine ne îndreaptă întotdeauna spre acest adevăr. Nu se poate câștiga nimic trăind o minciună. Totul trebuie câștigat din trăirea în adevăr.

Adevărul iese întotdeauna la final. Ai încredere în asta, ai răbdare, dă-i timp.Minciună este, uneori, o modaliate de neasumare conştientă a realităţii.Dumnezeu nu acceptă minciuna și va găsi orice cale pentru a-ți arăta realitatea așa cum este.

„A spune minciuni despre alții este la fel de dăunător ca să-i lovești cu un topor, să-i rănești cu o sabie sau să-i împuști cu o săgeată ascuțită”.Din aceasta am putea concluziona în siguranță că Dumnezeu urăște minciuna sub orice formă.Dumnezeu nu spune însă că, dacă ai spus vreodată o minciună, nu te poți închina la el. Dacă acesta ar fi fost cazul, nimeni dintre noi nu s-ar putea închina lui. Toți am mințit într-un fel, formă sau formă. În același timp, dacă practicați înșelăciunea, dacă continuați să spuneți minciuni, atunci vă va împiedica părtășia cu Dumnezeu. Este ofensator pentru el.

loading...

Add comment