Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
barbatul-de-108-ani

Bărbatul de 108 ani vă sfătuiește: dacă doriți să trăiți până la 100 de ani, mâncați regulat aceste 5 ALIMENTE!

Ți-e frică de moarte și vrei să trăiești cât mai mult posibil? Mai aveți planuri de cincizeci de ani și nu doriți să părăsiți această lume prematur? La asta te gândești ca Bernardo Lapallo, care a trăit până la 113 ani. Și numai pentru că a ținut la inimă tot ce i-a spus tatăl său la vârsta de opt ani. El i-a recomandat aceste cinci alimente să trăiască până la sute! ‘

Bernardo a experimentat multe în viața sa. Deși are o vârstă incredibilă de 113 ani, este independent și face totul singur.Acest om nu a fost niciodată bolnav în viața lui! Își amintește chiar și când mașinile încă nu circulau pe străzi, ci vagoane trase de cai.

Secretul longevității constă în principal în dietă. Aceste 8 alimente i-au fost recomandate de tatăl său. Era medic și își dorea ca întreaga sa familie să fie sănătoasă și fericită.

1.Usturoiul.
De secole, usturoiul a fost folosit ca medicament pentru scăderea tensiunii arteriale. De asemenea, poate combate celulele canceroase și reduce riscul bolilor de inimă.Usturoiul de asemenea, un antibiotic puternic, care combate infecțiile și bacteriile. -Are proprietăți antimicrobiene.

2.Mierea.
Previne cancerul și bolile de inimă: Mierea conține flavonoide, antioxidanți care ajută la reducerea riscului unor cancere și boli de inimă.De asemenea, reduce tusea, iritația gâtului, ulcerele și tulburările gastro-intestinale.Mierea este importantă pentru nutriția umană, deoarece conține mulți nutrienți de care organismul are nevoie și nu poate lua dintr-o dietă normală.

3.Scorțișoara.
Scorțișoara a fost utilizată pentru greață, hiperaciditate, pentru a promova o digestie bună, IBS, diaree, coșuri și răceli, păduchi, îmbunătățirea metabolismului zahărului, colici, ca antimicrobian (în special uleiul esențial) și pentru a stimula o bună circulație.

4.Ciocolata.
S-a demonstrat că fibra din ciocolată reduce rata cancerului .Scade colesterolul și vă poate îmbunătăți capacitatea de a vedea în situații cu contrast scăzut, cum ar fi vremea încețoșată.S-a demonstrat că ciocolata repară celulele ficatului după consumul de alcool.Cacao din ciocolată are proprietăți anti-coagulare, de subțiere a sângelui.

5.Ulei de măsline.
Uleiul de măsline ajută la scăderea colesterolului rău și la creșterea colesterolului bun.Conform cercetărilor recente, uleiul de măsline conține ingrediente care au efecte puternice anticanceroase.De asemenea, acționează împotriva inflamației, osteoporozei, precum și prevenirii bolii Alzheimer și a altor probleme legate de vârstă.

loading...

Add comment