Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
ceapa rosie si miere

Rețetă de ceapă roșie cu miere de albine – remediu minune pentru circulația sângelui, inimă,gripă și colon.Mod de preparare și ingrediente.

Remediul natural cu ceapă roșie și miere de albine este un tratament popular în medicina tradițională, folosit în special pentru ameliorarea simptomelor răcelii și gripei. Ceapa roșie este cunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene și antiinflamatorii, în timp ce mierea de albine este un expectorant natural și un calmant pentru gât.

Ceapa roșie este bogată în antioxidanți și compuși sulfurați care pot ajuta la reducerea inflamației și la îmbunătățirea sănătății inimii. De asemenea, ceapa conține quercetină, un flavonoid care a fost studiat pentru potențialul său de a reduce tensiunea arterială și de a preveni formarea cheagurilor de sânge.

Mierea de albine, pe de altă parte, este o sursă bogată de antioxidanți, inclusiv fenoli și flavonoide, care pot ajuta la protejarea inimii prin reducerea stresului oxidativ și a inflamației. De asemenea, mierea poate ajuta la îmbunătățirea profilului lipidic, ceea ce poate reduce riscul de boli de inimă.

Cum se prepară.

Ingrediente:
1 ceapă roșie medie
2-3 linguri de miere de albine
Instrucțiuni:

Curățați ceapa și tăiați-o în bucăți mici.
Puneți bucățile de ceapă într-un borcan cu capac ermetic.
Adăugați mierea de albine peste ceapă.
Închideți borcanul și lăsați-l la temperatura camerei timp de 24 de ore pentru a permite sucul de ceapă să se combine cu mierea.
După 24 de ore, puteți strecura amestecul pentru a îndepărta bucățile de ceapă, dacă doriți, sau le puteți lăsa în borcan.

Pentru a utiliza acest remediu, luați 1-2 lingurițe pe zi. Acesta poate ajuta la ameliorarea tusei, la îmbunătățirea circulației sângelui și la stimularea sistemului imunitar. De asemenea, poate fi folosit ca un tonic general pentru sănătate.

Amestecul de ceapă roșie și miere de albine poate avea beneficii potențiale pentru sănătatea colonului datorită proprietăților lor antioxidante, antiinflamatorii și prebiotice.Ceapa roșie este o sursă bună de fibre dietetice și conține compuși precum flavonoidele și compușii sulfurați, care au proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Acești compuși pot ajuta la protejarea țesutului colonului de daunele oxidative și inflamatorii.

Mierea de albine, de asemenea, are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii care pot ajuta la protejarea colonului. În plus, mierea conține zaharuri naturale care pot funcționa ca prebiotice, hrănind bacteriile benefice din intestin și susținând sănătatea colonului.

Dacă aveți o afecțiune medicală, este întotdeauna cel mai bine să consultați un medic înainte de a încerca remedii naturale sau preparate acasă.

loading...

Add comment