Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Albirea dinților în doar 2 minute – galbenul devine alb și tartrul acumulat este îndepărtat

Zâmbetul strălucitor și dinții albi sunt dorințe comune pentru mulți oameni, dar pentru a obține această albitură perfectă, mulți recurg la tratamente costisitoare sau produse chimice dure. Cu toate acestea, există și modalități naturale de a îmbunătăți culoarea dinților în doar câteva minute, fără a vă expune la substanțe nocive sau costuri exorbitante. În acest articol, vom explora câteva metode simple și naturale de albire a dinților în câteva minute.

Folosiți coajă de portocală sau lămâie: Aceste fructe conțin acid citric, care poate ajuta la îndepărtarea petelor de pe dinți și la îmbunătățirea albiturii. Frecați ușor coaja de portocală sau lămâie pe dinți timp de câteva minute, apoi clătiți bine cu apă. Asigurați-vă că nu exagerați, deoarece acidul citric poate eroda smalțul dinților în timp.

Bicarbonat de sodiu și apă oxigenată: Amestecați o pastă dintr-o cantitate mică de bicarbonat de sodiu și apă oxigenată, apoi aplicați-o pe dinți cu o periuță de dinți moale sau cu vârful degetului. Lăsați să acționeze timp de câteva minute, apoi clătiți bine. Bicarbonatul de sodiu acționează ca un abraziv blând, îndepărtând petele de pe dinți.

Ulei de cocos: Uleiul de cocos are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii și poate ajuta la albirea dinților. Faceți gargară cu o lingură de ulei de cocos timp de câteva minute înainte de a vă spăla dinții ca de obicei. Acest proces numit „oil pulling” poate contribui la îmbunătățirea albiturii și la menținerea sănătății orale.

Fragmente de cărbune activ: Cărbunele activat poate absorbi petele de pe dinți și poate îmbunătăți albitura. Frecați delicat dinții cu o pastă de dinți pe bază de cărbune activ sau folosiți o pastă de dinți care conține acest ingredient. Clătiți cu grijă pentru a evita depunerea cărbunelui pe gingii sau limbă.

Mărar sau semințe de susan: Mărarul și semințele de susan pot acționa ca agenți naturali de curățare a dinților. Mestecați-le timp de câteva minute pentru a îndepărta petele și a promova albitura.

Înainte de a încerca oricare dintre aceste metode de albire naturală a dinților, consultați întotdeauna un medic dentist pentru a vă asigura că nu aveți probleme dentare sau gingivale care ar putea necesita tratament profesional. De asemenea, amintiți-vă că rezultatele pot varia de la o persoană la alta, iar utilizarea regulată și consecventă a acestor metode poate fi necesară pentru a menține albitura dorită.

loading...

Add comment