Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum este sa traiesti cu cineva din zodia Gemeni: ce obiceiuri are!

Dacă vrei o relație cu un Geamăn să nu te aștepți niciodată să fie una lină, fără suișuri și coborâșuri. Pentru a avea o relație armonioasă cu un Geamăn trebuie să înveți să îl iubești cu tot cu defectele lui. Unul dintre cele mai mari defecte ale sale când vine vorba de dragoste este instabilitatea lor emoțională.

Gemenii au nevoie de spațiu, mai ales într-o relație, Sunt gata să își ia zborul dacă simt că perechea lor vrea să îi aibă în permanență aproape. De aceea, de multe ori, caracterul Gemenilor poate să-i deranjeze pe ceilalți și chiar să li se pară inadmisibil.

Gemenii nu dezvăluie niciodată ceea ce gândesc cu adevărat sau cum se simt în interior. Chiar dacă râd și fac glume, e posibil ca în suflet să aibă frământări și tristeți pe care nu le vor scoate la iveală.

Iată câteva adevăruri de zodia Gemeni!

1.Gemenii sunt persoane care știu ce vor de la viața. Visează nu numai la o legătură fizică, ci și la una mentală cu o persoană cu care să se identifice.

2.În spatele atitudinii glumețe și foarte vesele, se ascunde un Geamăn care trece prin greutăți, dar care își dorește să-i facă fericiți pe ceilalți.

3.Uneori, Gemenii construiesc un zid de apărare în jurul lor, atunci când trebuie să discute despre lucruri personale.

4.Gemenii nu se îndrăgostesc ușor, însă fac oamenii din jurul lor să se îndrăgostească rapid de ei.

5.Un Geamăn mereu oscilează între a-i păsa prea tare sau deloc.

6.În spatele atitudinii glumețe și foarte vesele, se ascunde un Geamăn care trece prin greutăți, dar care își dorește să-i facă fericiți pe ceilalți.

7.Femeile în zodia Gemeni sunt deștepte, obraznice și sarcastice, având întotdeauna ultimul cuvânt.

8.Sunt foarte iertători, dar pe cât de ușor iartă, pe atât de greu uită.

9.Unui geamăn nu îi plac deloc mincinoșii. Odată ce te va prinde cu minciuna, nu va mai crede nimic din ceea ce îi spui.

10.Sunt persoane foarte sociabile, însă au doar un prieten sau doi mai apropiați, cărora le poate spune totul.

11.Nu sufoca un Geamăn. Acordă-i încredere și spațiu și nu va pleca nicăieri.

12.Gemenii pot părea dezinteresați, dar au atât de multe lucruri ce se petrec în mintea lor, încât pur și simplu se pierd în gânduri.

13.Nativii acestei zodii sunt magicienii cuvintelor. Au un fel de a răstălmăci cuvintele în favoarea lor, încât să te contrazici cu ei n-ar avea niciun sens.

14..Nativii Gemeni vorbesc foarte mult doar dacă se simt confortabil în prezența ta.

15.Pe Gemeni îi irită oamenii ignoranți.

loading...

Add comment