Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 lucruri pe care Scorpionii nu le suportă

Fiecare semn are o listă minunată de trăsături de personalitate. Bineînțeles că are atât trăsături bune, cât și mai puțin bune. Dacă sunteți într-o relație cu un nativ Scorpion, probabil că este bine de știut ce lucruri nu le suportă sau îl deranjează cel mai tare. Nu este un semn cu totul ușor de înțeles, dar nici imposibil, bineînțeles. În continuare vă vom prezenta o listă cu 5 lucruri pe care Scorpionii nu le suportă. Încercați să țineți cont de ele atunci când aveți de-a face cu acești nativi. Va fi mai ușor.

1. Scorpionii nu suportă atunci când cei din jur încearcă să-i controleze viața și să-i dicteze mișcările. Ei sunt firi independente care își urmează propriul drum în viață și nu țin cont de părerea nimănui.

2. Scorpionii nu suportă să fie acuzați pe nedrept, de ceva ce nu au făcut. Ei sunt firi foarte corecte, sincere și calculate.

3. Scorpionii nu suportă să fie trădați de cineva drag. Se tem de trădare mai mult decât orice, iar odată ce ai făcut acest lucru, este probabil să-i pierzi pentru totdeauna.

4. Scorpionii nu suportă să fie bărfiți pe la spate. Le place să le spui lucrurilor pe nume prin discuții directe, decât să afle ei din altă parte că ai vorbit despre ei.

5. Scorpionii nu suportă să le lipsească confortul cu care sunt obișnuiți. Ei au standarde ridicate. Fie că este vorba de cariera, de dragostea vieții lor, de mașină, casă sau altele, ei se vor mulțumi numai cu lucrurile cele mai bune în viață.

loading...

Add comment