Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

15 locuri care îi pot impresiona și pe cei care au văzut toată lumea

Din când în când, noi toți simțim că suntem blocați într-un singur loc și că viața noastră nu are aventură. Uneori, tot ce aveți nevoie este să ieșiți acolo și să începeți să explorați atracțiile miraculoase pe care lumea le oferă.Noi ți-am pregătit 15 fotografii cu locurile care, cu siguranță te vor uimi.

1. Mâinile Podului de Aur din Da Nang, Vietnam.
Acesta este noul pod de Aur din Da Nang, Vietnam, care a fost deschis publicului în iunie anul trecut. Se aseamănă cu ceva care pare a ieși dintr-o pictura suprarealistă – este făcută din două mâini uriașe care o ține împreună de o parte și de alta. A fost nevoie de aproximativ un an pentru a construi și este un loc nemaivăzut.

2. Zhangjiajie National Forest Park, China.
Această pădure excentrică și delicată este Parcul Național forestier Zhangjiajie și este primul parc național autorizat din China. Are vârfuri magice și dramatice care arată ca și cum au ieșit dintr-un film fantastic. Cu climatul subtropical din Asia, este cald în timpul iernii și rece în timpul verii, ceea ce îl face o atracție ideală pentru orice călător, pe tot parcursul anului. 98% din pădure este acoperită cu vegetație și găzduiește peste 700 de specii de animale.

3. Beachy Head, Regatul Unit.
Descendent deasupra norilor, oricine poate admira peretele alb înalt care întâlnește apele din Marea Nordului. Orice aventurier ar trebui să pună pe lista călătoriilor acest loc, mai ales dacă iubesc înălțimi și frumoase apusuri de soare.

4. Rezervația Hamilton Pool – Texas, SUA.
Acest spectacol vizual uimitor este rezultatul eroziunii naturale și al prăbușirii unui râu subteran cu mii de ani în urmă. A creat cascade frumoase care au dus ape turcoaz.

5. Râul Enchanted Hinatuan, Surigao del Sur, Filipine.
Situat pe insula Mindanao din Filipine, râul Enchanted Hinatuan curge prin Marea Philippină și Oceanul Pacific. Culorile unice care apar în apele sale și adâncimea care a rămas neexplorată până în ziua de azi a inspirat diverse legende locale despre zâne.

6. Lacul nordic Baikal, Rusia.
La prima vedere, această imagine arată ca o sculptură de gheață care a fost spartă pe un lac înghețat, dar când un tur, veți realiza că aceasta este una dintre cele mai frumoase priveliști pe care le-ați văzut vreodată.

7. Piscine și terase cu travertin la Pamukkale, Turcia.
Aceste terase calde de travertin și bazinele limpezi care arată ca niște cascade de marmură se află în Pamukkale, în Turcia. Ele sunt umplute cu apă minerală carbonată și datorită localizării lor în regiunea Egee interioară, ele mențin aceeași temperatură pe tot parcursul anului.

8. Peșteri de marmură de la Lacul General Carrera, Chile.
Peșterile de marmură din Chile sunt una dintre cele mai impresionante comori naturale din lume.Chiar dacă se pare că cineva a intrat cu pensula în ele și a început să le picteze cu culori jad și turcoaz, aceasta este de fapt o lucrare de natură care a fost creată de peste 6000 de ani.

9. Insulele Aleutine – Alaska, SUA.
Insulele Aleutin sunt amplasate în partea de sud-vest a Alaska. Acestea sunt unele dintre cele mai frumoase și periculoase insule pe care trebuie să le viziteze și sunt pline de istorie. Există 57 de vulcani activi pe insule și sunt cunoscuți pentru bătăliile care au avut loc în timpul războiului mondial.

10. Muntele Bromo Volcano, Java, Indonezia.
La prima vedere, acest loc arată foarte pitoresc, dar de fapt are un vulcan activ înăuntru. Muntele Bromo este situat în interiorul Parcului Național Bromo Tengger. Este singurul vulcan activ lăsat în Indonezia și este acum o atracție faimosă datorită frumuseții sale magice și împrejurimilor din jur.

11. Piscinele naturale din Millpu, Ayacucho, Peru.
Aceste piscine naturale izolate din Millpu sunt o bijuterie ascunsă recent descoperită de câțiva călători. Piscurile magice, turcoaz, naturale care stau una în spatele lor sunt cu adevărat un spectacol impresionant. Oricine ar iubi varietatea de floră și faună care înconjoară zona, precum și nenumăratele cascade pe care le vedeți pe măsură ce vă plimbați spre bazinele naturale.

12. Insula Zakynthos, Grecia.
Una dintre cele mai frumoase insule Ionice este Zakynthos. Apa este atât de limpede încât vă vedeți umbra în nisip chiar și atunci când vă aflați la 5m adâncime. Cea mai frumoasă priveliște a insulei este plaja Navagio, care este un golf izolat în nord-vestul insulei, cu stânci înalte care pot fi accesate numai cu barca. În plus, peșterile naturale izolate din albastru în stânci o fac o destinație ideală pentru cuplurile care se simt romantice.

13. Ik-Kil Cenote, Chichen Itza, Mexic.
Ik-Kil este un loc magic, deschis spre cer, situat în partea de nord a Peninsulei Yucatan. Este de 85 ft adâncime și 200 ft în diametru. Acesta este înconjurat de viță de vie de la deschiderea de la vârf, care ajunge la suprafața apei făcându-l să pară ca niște cascade mici. Scările sculptate în jurul diametrului duc la zona de înot unde vizitatorii au voie să înoate în apele fermecate.

14. Salt Lake, Salar de Uyuni, Bolivia.

Salar de Uyuni este unul dintre cele mai remarcabile locuri de vizitat în America de Sud. Crusta de sare se extinde, de obicei, până la orizont și în diferite sezoane, lacurile din apropiere se deplasează cu un strat subțire de apă care transformă apartamentele de sare în reflexii frumoase ale oglinzii.

15. Marele Izvor Prismatice, Wyoming, SUA.
Această fotografie, care arată ca rezultatul unei retușări photoshop care a adăugat culorile curcubeului în jurul ei, este, de fapt, Marele izvor situat în Parcul Național Yellowstone.
Este cel mai mare și mai frumos izvor natural din SUA. Are diametrul de 370 m și adâncimea de 60 m.

loading...

Add comment