Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu uita niciodată cine ai fost și de unde ai plecat.

Acesta sfat este esențial în viață.Nu uita niciodată cine ai fost și de unde ai plecat.Cu toții începem de undeva.Nu toții trecem printr-o serie de întâmplări și evenimente ciudate.Dar nu trebuie să uităm niciodată aceste lucruri esențiale.

Nu uita niciodata de unde ai plecat. Nu uita niciodată unde vrei să mergi. Acestea cuvinte trebuie să le înveți încă de la o vârstă foarte fragedă. Rezumă pentru mine despre ce este viața. Ne spune că, deși trebuie să avem mereu un ochi ascuțit asupra obiectivului nostru final, nu ar trebui să pierdem niciodată din vedere moștenirea și cu ce ne-am pornit în viață.Ar trebui să tindem întotdeauna la un nivel înalt, spre succes.Ar trebui să avem vise mari și apoi să stabilim vise mai mari. Nu ar trebui să stabilim limite în ceea ce putem îndrăzni să obținem în timpul nostru pe acest Pământ.

Nu trebuie să uităm niciodată unde vrem să mergem.În același timp, nu trebuie să uităm niciodată de unde am venit și cine am fost.Nu toți ne naștem bogați, nu toți primim totul pe tavă.Unii dintre noi am crescut în familii umile, fără averi financiare, dar bogate în multe alte moduri.Poate că nu am fi aici fără inspirația lor, munca grea și hotărârea lor de a face o viață mai bună pentru noi.Nu am putea atinge succesul dacă nu am avea un exemplu de urmat.De aceea, trebuie să fim recunoscători pentru creșterea onestă, harnică și morală de care am avut norocul să avem parte.Fiecare călătorie pe care o ai în viață are nevoie de o destinație. Trebuie să știi unde te duci.Trebuie să parcurgeți cea mai scurtă și rapidă rută, cu știința că ar putea exista unele lucrări rutiere care se potrivesc și ocoluri care ar putea fi necesare.

Poți vedea și evalua provocările cu care te-ai confruntat și obstacolele pe care le-ai depășit.Poți aprecia lecțiile pe care le-ai învățat și înțelege valoarea de a face schimbări.Învață din greșeli.Acesta este semnul distinctiv al unui antreprenor adevărat.Karma are un mod de a pune lucrurile la punct. Și atunci oamenii potriviți intră în viața ta pentru a te ajuta să urci spre înălțimi mai mari de împlinire și realizare personală.

Oricât de departe ai ajunge, nu uita niciodată de unde ai plecat.Este ceea ce te-a ajutat să fii cine ești azi.Rămâi mereu umil și apreciat de cei care aleg să facă călătoria cu tine. Ține-ți atenția asupra locului în care vrei să mergi și nu lăsa niciodată frica să-ți intre în cale.

loading...

Add comment