Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

A mâncat miere cu scorțișoară în fiecare zi și a tratat aceste afecțiuni

Mierea de albine a fost folosită de secole atât ca aliment cât și ca medicament.Scorțișoara este un condiment popular în gătit și coacere care poate fi luat și ca supliment.Atât mierea cât și scorțișoara au multiple beneficii pentru sănătate. Cu toate acestea, unii oameni presupun că combinarea celor doi este și mai benefică.

Mierea și scorțișoara pot reduce riscul bolilor de inimă.
Un amestec de miere și scorțișoară are potențialul de a-ți reduce riscul de boli de inimă.Asta pentru că ajută la inversarea mai multor semne de sănătate care cresc semnificativ riscul.Acestea includ niveluri ridicate de colesterol „rău” de lipoproteină (LDL) cu densitate scăzută și niveluri ridicate de trigliceride.Tensiunea arterială ridicată și nivelurile scăzute de colesterol „bun” de lipoproteină de înaltă densitate (HDL) sunt factori suplimentari care vă pot crește riscul de boală.Interesant este că mierea și scorțișoara pot afecta pozitiv toate acestea.În plus, ambele alimente sunt bogate în antioxidanți, care au multiple beneficii pentru inimă. Antioxidanții polifenoli îmbunătățesc fluxul de sânge către inimă și previn formarea cheagurilor de sânge, scăzând riscul de atac de cord și accident vascular cerebral.Mierea și scorțișoara ar putea ajuta, de asemenea, la prevenirea bolilor de inimă, deoarece ambele reduc inflamațiile. Inflamația cronică este un factor major în dezvoltarea bolilor de inimă.

Mierea și scorțișoara au ambele capacitatea de a lupta împotriva bacteriilor.Aceștia sunt doi factori care sunt foarte importanți atunci când vine vorba de vindecarea pielii.Aplicată pe piele, mierea a fost folosită cu succes pentru tratarea arsurilor. De asemenea, poate trata ulcerațiile piciorului diabetic, care sunt o complicație foarte gravă a diabetului Scorțișoara poate oferi un beneficiu suplimentar pentru vindecarea rănilor, datorită proprietăților sale antibacteriene puternice.

Mierea și scorțișoara pot fi bune pentru diabetici.
Este bine documentat faptul că consumul de scorțișoară în mod regulat este bun pentru diabetici. De asemenea, poate ajuta la prevenirea diabetului.Numeroase studii au arătat că scorțișoara scade nivelul de zahăr din sânge la diabetici.Unul dintre modurile în care scorțișoara scade glicemia este prin creșterea sensibilității la insulină. Scorțișoara face celulele mai sensibile la hormonul insulinic și ajută zahărul să se deplaseze din sânge în celule

Mierea și scorțișoara sunt pline cu antioxidanți.
Atât mierea cât și scorțișoara sunt surse excelente de antioxidanți, care au beneficii multiple pentru sănătatea dvs.Antioxidantii sunt substante care te protejeaza de molecule instabile numite radicali liberi, care iti pot deteriora celulele.Mierea este bogată în antioxidanți fenoli, care au fost asociați cu un risc scăzut de boli de inimă.Scorțișoara este, de asemenea, o centrală antioxidantă.

Mierea și scorțișoara pot lupta împotriva simptomelor de alergie.Unele studii au fost făcute cu privire la capacitatea mierii de a reduce simptomele alergiei.Mierea și scorțișoara pot vindeca răceala obișnuită. Ambele au proprietăți antibacteriene puternice și luptă împotriva răcelilor.

Mierea și scorțișoara pot trata acneea. Ambele au proprietăți antibacteriene care sunt benefice pentru pielea predispusă la acnee.Se asemenea se spune că frecarea amestecului pe articulații poate ameliora și durerile de artrită.

loading...

Add comment