Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fă-ți părinții mândri, dușmanii geloși și pe tine fericit!

Este întotdeauna plăcut să te simți minunat când știi că ai făcut ceva care îi face pe părinții tăi să fie mândri de tine.Dacă doriți să vă mândriți părinții, există câteva lucruri pe care puteți lucra, cum ar fi să încercați să fiți întotdeauna o persoană amabilă și atentă,să vă concentrați pe a face tot posibilul și a munci din greu.

Uneori, părinții tăi ar putea avea nevoie de un ascultător bun.Fii un ascultător minunat pentru oamenii care au nevoie. Prietenii, membrii familiei și chiar persoanele pe care nu le cunoașteți foarte bine vor avea uneori o ureche deschisă. Acordă atenție dacă oamenii îți împărtășesc poveștile sau problemele cu tine. Dacă cineva vă cere sfatul, lăsați-i să vă spună întreaga problemă înainte de a-l oferi.

Ajută oamenii aflați în nevoie atunci când poți. Așa îi vei face mândri pe părinții tăi.Puteți fi de ajutor familiei, prietenilor și chiar străinilor în moduri mici în fiecare zi.Dacă mai trăiești cu părinții, poți petrece puțin timp în plus făcând lucruri în jurul casei, chiar și lucruri care nu sunt treburile tale.

Efectuați mici acte de bunătate în fiecare zi. Încercă-te să adaugi bunătate vieții tale de zi cu zi în moduri mici. Plătește cuiva un compliment de inimă, ajută un prieten să studieze un test sau cumpără o cafea a unui străin. Vei fi surprins de cât de importante pot fi aceste mici acte pentru cineva care se luptă sau are o zi proastă.

Fii fericit. Unui dușman nu-i place nimic altceva decât să te vadă jos, trist sau deprimat. Faceți un dușman gelos, fiind extrem de fericit când sunt în preajmă. Râzi tare și lung și întotdeauna ai un zâmbet pe față.Muncește din greu. Gelozia, mai ales la locul de muncă, provine, de obicei, de la cei din jurul tău care se simt inferiori. Așadar, ține-ți treaba bună și fă-ți inamicul de birou mai gelos cu fiecare realizare la locul de muncă.

Trebuie să te gândești că nimeni nu te poate mai fericit decât dacă tu permiți acest lucru.Fericirea ta depinde numai de tine, de deciziile pe care le iei, de oamenii pe care îi ai în jur și de felul în care alegi să îți trăiești viața. Așadar, fă exact ceea ce te face pe tine fericit, învață să te respecți atât pe tine, cât și pe oamenii din jurul tău, astfel încât să fii împacat sufletește și să-ți faci părinții mândru de ce fel de persoană ești.

loading...

Add comment