Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Orgoliul și mândria strică prietenii, distrug căsnicii, despart copiii de părinți și aduc suferință

Orgoliul și mândria te slăbește, iar vulnerabilitatea te face puternic.În orice moment, adevăratul tu, cu toate defectele și nesiguranțele tale, poți fi dezvăluit lumii. Dacă te arăți mai puternic decât ești, te pregătești pentru o scădere mare și dureroasă.Dar vulnerabilitatea, alegerea mai puțin populară, are efectul opus. Dacă ai fi deschis cu slăbiciunile tale și le-ai accepta? Lumea te-ar putea sfâșia puțin, nu? Acesta este motivul pentru care vulnerabilitatea nu poate fi atrasă neglijent. Dar dacă ești atent să îți arăți umanitatea cu umilință și accepți că nu ai totul împreună, magia se întâmplă.

Oamenii te plac mai mult, pentru că știu că ești tu.Oamenii mândri, falsi, se asigură că nu vor arăta nicio vină. Culorile tale adevărate sunt un amestec strălucitor de vină și merit și nu este nimic de care să-ți fie rușine.

Nu numai asta, dar începând cu smerenia și vulnerabilitatea îți conferă încredere în cine ești cu adevărat. Încrederea este aspectul bun al mândriei care îi determină pe mulți dintre noi să cădem în capcană. Mândria aduce încredere cu ea, dar atunci când încrederea ta se bazează pe o imagine care nu ești tu, o poți pierde.

Mândria este unul dintre defectele rasei noastre. Cu toții am fost mândri uneori și în moduri proprii și cu toții vom fi mândri uneori în viitor. Diferența constă în modul în care o privim – ca o trăsătură benefică sau una dăunătoare. Orgoliul și mândria strică prietenii, distruge relații, căsnicii și desparte copiii de părinți, de multe ori.Nu doar că distruge aceste lucruri, ci îți distruge și tie viața, armonia, echilibrul, psihic și fizic.

Este bine să fiți ambițioși, dar atunci când deveniți orgolioși puteți elimina tot ceea ce ați muncit din greu și nu veți aprecia niciodată ceea ce aveți atunci când îl aveți.Când încercați mereu să fiți deasupra tuturor și să luați totul ca pe o lovitură directă pentru valoarea voastră de sine, probabil că nu veți dormi foarte bine și probabil că nu veți avea pace atunci când sunteți întotdeauna frustrat și neliniștit.Ego-ul tău poate îndepărta atâtea lucruri bune din viața ta și îi împinge pe mulți oameni dragi departe de tine.Ego-ul va afecta modul în care vă trăiți viața și nu veți putea face față dezamăgirilor sau greutăților într-un mod sănătos; iar dezamăgirile sunt o parte a vieții.

loading...

Add comment