Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Semințele de floarea soarelui-curăță vasele de sânge,colonul și hrănesc creierul

Semințele de floarea-soarelui sunt populare în pâine, alături de cereale și batoane proteice, precum și consumul direct prăjite și sărate.Sunt bogate în grăsimi sănătoase și mai multe vitamine și minerale.Acești nutrienți pot juca un rol în reducerea riscului dvs. de probleme comune de sănătate, inclusiv boli de inimă și diabet de tip 2.

Un compus din semințele de floarea soarelui blochează o enzimă care determină restrângerea vaselor de sânge. În consecință, vă poate ajuta vasele de sânge să se relaxeze, scăzând tensiunea arterială. Magneziul din semințele de floarea soarelui ajută de asemenea la reducerea nivelului tensiunii.În plus, semințele de floarea soarelui sunt bogate în acizi grași nesaturați, în special acid linoleic. Corpul tău folosește acid linoleic pentru a face un compus asemănător hormonului care relaxează vasele de sânge, promovând tensiunea arterială mai scăzută. Acest acid gras ajută de asemenea la scăderea colesterolului.

Întrucât semințele de floarea-soarelui dețin o mare valoare nutritivă a fibrelor, ceea ce este benefic pentru digestie. Fibra din sămânță ajută la adăugarea de substanță în scaun și facilitează mișcarea acestuia. La fel de bine, mulți alți nutrienți ai săi sunt benefici pentru sănătatea intestinului.Studiile arată că cantitatea mare de antioxidanți, vitamine și minerale sunt excelente pentru echilibrarea bacteriilor din intestin.

O serie de vitamine și minerale găsite în semințele de floarea soarelui au proprietăți care ajută la o mai bună funcționare a organismului, pielii, oaselor și inimii, dar există una care se remarcă pentru reducerea riscului de cancer. Vitamina E este din nou ingredientul grațios aici.Cercetările sugerează că vitamina E împreună cu conținutul de fibre și seleniu găsite în semințe au beneficii pentru prevenirea cancerului de colon. Rezultatele s-au dovedit a fi pozitive în faptul că semințele de floarea soarelui și nutrienții săi pot fi chimiopreventivi.

Semințele de floarea soarelui sunt bogate în tiamina, o vitamina B care crește funcția cognitivă și memoria. Acestea îți vor stimula puterea creierului și productivitatea.De asemenea, conțin un aminoacid care ajută la creșterea nivelului de serotonină și la ameliorarea stresului.

loading...

Add comment