Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Chiar dacă are labele murdare,inima lui este atât de curată

Iubirea unui câine față de stăpânul său este nemărginită.Câinii nu sunt doar dulci, dar inimile lor sunt pline de dragoste. Micile lucruri pe care le fac, sunt lucrurile mari de care avem nevoie în viața noastră.Legătura excepțională pe care câinii au dezvoltat-o cu stăpânii săi este de neegalat.Ei sunt prea nevinovați pentru a te urî.Chiar și atunci când și-au murdărit lăbuțele de noroi și apoi calcă pe covorul tău pufos, îi cerți, îi bați, dar ei tot nu te urâsc.Și asta se aplică tuturor speciilor de câini.Ei știu să ne ofere doar iubire, chiar dacă poate uneori nu este reciproc.

Câinii ne consideră de fapt familia lor. Ei nu ne consideră doar stăpânii lor.Ei nu au mamă sau tată, ne au doar pe noi.De aceea, au existat mai multe cazuri în care câinii și-au sacrificat viața pentru un membru al familiei.Ei ne înțele atât de bine stările prin care trecem.Știu atunci când suntem supărați, triști sau fericiți și sunt alături de noi.Au un mod de a face plăcere și de a-i face pe oameni fericiți. Sunt empatici și cred că este responsabilitatea lor.

De asemenea, s-a dovedit în urma studiilor realizate că au o mulțime de beneficii pentru sănătatea stăpânilor săi.Reduc stresul, apariția unei boli de inimă sau chiar durata de viață a unei persoane s-a dovedit a crește dramatic atunci când își împarte casa cu un căine.

Uneori, oamenii spun că iubirea dintre câine și stăpânul său este„necondiționată ” ceea ce este cu adevărat redundant.Iubirea este tocmai asta, și atunci când trăiești acest tip de iubire cu câinele tău, care nu te judecă, care te iubește pentru toate nesiguranțele, bătăile, greșelile, aspectul, mirosurile, tot.Aceste lucruri formează o legătură foarte frumoasă, una care este posibil mai puternică decât cea cu oamenii.

Iată în continuare câteva semne care indică faptul că el este cel mai bun prieten al tău.
Când ești extenuat și simți că te-ai pune pe canapea, el vine să-l mângâi și să te joci cu el.
El este copilotul tău preferat pentru plimbări spontane cu mașina.
Când simți că lumea se prăbușește pe tine, tot ce ai nevoie este o consolare de la cel mai bun prieten al tău, câinele.
Ai mai poze cu câinele tău în telefon, decât cu tine.
Nu este o vacanță adevărat dacă nu este și câinele tău alături.
Atunci când ieși de pe ușă, te simți vinovat că el rămâne singur acasă.

loading...

Add comment