Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Boala oamenilor moderni: Trăim pe fugă, iubim pe fugă, nu ajungem bine într-un loc și deja ne gândim la cum arată următorul

Probabil că mulți dintre noi au experimentat această „boală” măcar o dată în viață.Este boala secolului.Nu avem timp de nimic și niciodată nu ne ajunge timpul.Mereu pe fugă,nu avem timp să zâmbim, să ne bucurăm de tot ce e în jur și să fim fericiți.Fiecare dintre noi a devenit cel putin o data personajul principal al unei asemenea povesti.

„N-am timp!” este, de departe, sloganul vremurilor noastre. Si boala oamenilor moderni care suntem.Trăim pe fugă, iubim pe fugă, nu ajungem bine într-un loc și deja ne gândim la cum arată următorul.De parcă nu aveți întotdeauna suficient timp și programul dvs. crește continuu? Mulți oameni astăzi se simt în acest fel și lamentează constant lipsa de timp. Dacă sunteți ca ei și abia aveți timp să faceți chiar și sarcini simple, cum ar fi să gătiți o masă sau să vă completați lista de activități zilnice, ceva nu este în regulă.

Mai trist este însă că, ceea ce nu trăim la timp nu mai trăim niciodată, precum spunea și renumitul Octavian Paler.Mai exact, dacă nu facem o schimbare și reușim să găsim o balanță între timp și viață, timpul va trece și noi odată cu el.Iubim pe fugă, fără să ne dăm seama defapt că greșim. Vrem totul repede, nu mai avem răbdare pentru nimic.

Dacă sunteți organizat, dați productivității un impuls real și puteți crea timp pentru lucrurile și oamenii care contează în viața voastră. Petreceți-vă puțin timp pentru a vă planifica ziua și a păstra lucrurile îngrijite și ordonate. Astfel, veți ști exact ceea ce aveți de făcut, ceea ce vă poate economisi mult timp, bani și stres.

Majoritatea oamenilor au o problemă de prioritate. Ei nu clasează sarcinile în ordinea importanței și nu iau decizii cu privire la ceea ce este mai important în viața lor, ceea ce explică de ce se simt întotdeauna ca nu există suficiente ore într-o zi. Gândiți-vă la obiectivele de bază și la toate diferitele lucruri pe care doriți să le faceți și apoi dați seama ce este important pentru dvs. Prin urmare, esti ceea ce esti datorita alegerilor pe care le faci si fiecare alegere iti poate schimba viata in bine sau rau.

loading...

Add comment