Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 moduri prin care corpul tău incearca sa iti transmita că ai probleme de sanatate

Dorința de a mânca ceva sărat tot timpul poate fi un semn al unei probleme mai profunde sau al unei lipse de minerale și vitamine, spun specialiștii. Acesta este motivul pentru care este întotdeauna o idee bună să acordăm atenție oricăror noi obiceiuri, mai ales dacă apar brusc de nicăieri.De aceea, am făcut în continuare o listă cu lucrurile pe care corpul tău încercă să le transmită atunci când ai probleme de sănătate.

1.Furnicături în picioare.


Dacă aveți senzații ciudate la nivelul picioarelor, precum furnicături sau nevoia de a vă deplasa, poate fi un simptom al sindromului picioarelor neliniștite. Această tulburare este de lungă durată și de multe ori simți acest disconfort noaptea când încerci să te odihnești.

2.Pielea devine mai groasă.


Nu ignorați problemele pielii și nu le subestimați. Atunci când pielea devine groasă și te mănâncă, poate fi un semn al multor probleme interne, cum ar fi o tulburare hormonală, eczeme sau alergii. Puteți face unele analize de sânge dacă această problemă persistă sau dacă se pare că se înrăutățește.

3.O schimbare a scrisului de mână, o pierdere a mirosului și vise intense.


Toată lumea a auzit probabil de boala Parkinson, dar nu mulți dintre noi cunosc simptomele acesteia.Tremurăturile, somnul slab alături de coșmaruri și schimbările de vorbire și scriere pot fi semne ale bolii, avertizează medicii.

4.Comportament agresiv.


Explosiunile de furie nu pot fi întotdeauna un rezultat al personalității tale. Potrivit cercetărilor, acestea pot fi semne ale depresiei. Depresia nu înseamnă întotdeauna doar lipsa de energie sau trăirea tristeții, ci și un comportament agresiv.

5.Prea mult somn.


Această tulburare se numește hipersomnie și poate rezulta din lucruri care dovedesc că nu este doar oboseală, spun medicii. Unele boli autoimune pot provoca senzația de somnolență.

6.Modificări ale culorii ochilor.


Dacă există un inel alb sau gri în jurul corneei ochilor, poate fi un semn al colesterolului ridicat pentru persoanele sub 45 de ani, au observat medicii.

7.Poftă de ceva sărat.


Este bine să îți placă mâncarea sărată, dar atunci când mâncarea sărată devine singurul lucru pe care ți-l dorești, este timpul să te întrebi de ce.Acest lucru poate semnifica o deficiență de fier, anemie, deshidratare sau sindrom premenstrual, potrivit unor surse medicale.

8.Uiți lucruri, oboseală și un libido scăzut.


Uneori, oamenii confundă acest lucru cu depresia, deoarece se pare că ești atât de obosit și săturat de tot și nu ai energia să-ți amintești lucrurile.Medicii spun că este mai bine să nu ignori o astfel de afecțiune, deoarece poate semnifica o problemă de hormoni tiroidieni în organism.

9.Senzație de sete continuă.


Specialiștii spun că nu este normal să te simți însetat tot timpul.Există anumite cazuri când poate avea legătură cu ce ai mâncat, dacă mănânci prea multe produse picante sau sărate.Senzația de sete continuă ar putea fi și un semn de diabet sau de sarcină la femei.

10.Dorința de a mesteca gheață.


Dorința de a zdrobi gheața poate fi ușor explicată și poate fi mai mult decât un obicei. Un deficit de fier sau anemie ar putea fi motivul acestei dorințe neobișnuite, au arătat unele cercetări.Puteți face anumite analize de sânge pentru a verifica mai amănunțit.

loading...

Add comment