Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum puteți îndepărta părul facial și punctele negre fără să mergeți la salon

Părul facial este normal atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Cu toate acestea, poate doriți să-l îndepărtați dacă este prea vizibil.Dacă vi se pare obositor să vizitați un salon la fiecare câteva săptămâni, iată câteva remedii casnice simple și eficiente pentru a vă îndepărta părul facial natural, cât și punctele negre.

Zahăr și suc de lămâie.


Tot ce trebuie să faci este să amesteci două linguri de zahăr și suc de lămâie, împreună cu 8-9 linguri de apă. Încălziți acest amestec până când încep să apară bulele și apoi lăsați-l să se răcească.Aplicați pasta pe părțile feței cu părul nedori.Puneți o bandă peste amestecul aplicat, apoi trageți banda în direcția opusă în care crește părul.Această mască de decojire îndepărtează instantaneu toate părurile nedorite și exfoliază perfect celulele moarte ale pielii.

Ovăz și banane


Această metodă este destul de utilă. Amestecați două linguri de fulgi de ovăz cu o banană coaptă și aplicați această pastă pe zonele afectate. Masează-l timp de 15 minute și spală-l cu apă rece.
Ovăz face un scrub excelent, hidratant și este încărcat cu antioxidanți care ajută la îndepărtarea roșeaței de pe piele. Pe lângă faptul că îți îndepărtezi părul facial, această pastă îți va oferi și o piele strălucitoare

Albuș de ou și bicardonat de sodiu.


Amestecați 1 ou cu 1/2 lingură de bicarbonat de sodiu și 1 lingura de zahar.Aplicați acest amestec pe zonele în care aveți păr nedorit și curățați-l odată ce este uscat. Simplu, nu-i așa? Albusurile de ou se lipesc puternic de părul facial și le înfășoară la fel de perfect ca ceara cumpărată din magazin.

Cartof și linte galbenă.


Înmuiați lintea în apă peste noapte.
Dimineața, zdobiți lintea până se formează o pastă groasă.Cojiți cartoful și treceți și prin procesorul alimentar.Luați o sită și treceți cartoful zdrobit prin ea pentru a extrage cât mai mult suc de cartofi.Se amestecă sucul de cartofi cu pasta de linte și se adaugă miere și suc de lămâie în amestec.Aplicați pasta pe zonele afectate și lăsați-o să stea 20-30 minute.După ce masca este complet uscată, îndepărtați-o cu degetele. Pasta va cădea, luându-vă părul nedorit cu e. Lintea facilitează extragerea părului în timp ce cartofii au proprietăți naturale de albire care vă ajută să vă luminați firele rămase și să le facă mai puțin vizibile.

Aveți răbdare atunci când încercați remedii la domiciliu, deoarece majoritatea durează de obicei mai mult timp pentru a arăta rezultate.Pentru a vă echilibra hormonii și a reduce creșterea părului nedorit, rămâneți la o dietă sănătoasă și exerciții fizice în mod regulat.

loading...

Add comment