Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum iubesc cei din zodia Rac

In dragoste, un Rac este senzual, afectuos, romantic, simpatic, imaginativ, dulce seducător, protectiv, loial și intuitiv. El nu se grăbește să se angajeze cu nimeni, dar odată ce o fac în dragoste, ei sunt ai tăi pentru totdeauna. Modul în care îți va arata că vă plac și că îi interesează nu va fi niciodată direct. Trebuie să-ți dai seama de indiciile lor subtile.

Racul este extrem de îngrijitor și protector al celor dragi. Ei dețin un mare potențial de angajare, deși le va lua ceva timp pentru a lua decizia.Ei devin foarte atașați de cel pe care îl iubesc și sunt extrem de devotați. Atât bărbatul cât și femeia Rac sunt capabili de mari sacrificii pentru cei pe care îi iubesc. Sunt puține lucruri pe care nu le vor face dacă te iubesc. Nativul din zodia Rac are nevoie de foarte multă iubire. Poate fi un partener excelent de viață, dar poate deveni gelos și acaparator, cerând mereu partenerei dovezi de atașament. El pretidente loialitate, devotament, încredere, înțelegere și respect de la partener, care trebuie să fie pasional, energic, sufletist și pozitivist din fire. Racul îți poate întâlni perechea printre medici, dentiști,detectivi, farmaciști, chimiști, chirurgi sau chiar magicieni.

Ei sunt posesivi și protectori și, cel mai probabil, vor să fie răsfățați și ei un pic. Fidelitatea se desfășoară adânc în inima unui Rac. Ei se bazează pe miza că o relație de desfășoară doar în doi. Îi poți câștiga cu ușurință inima dacă îl faci să se simtă în siguranță. Îți poți câștiga cu ușurință inimile dacă le faci să se simtă în siguranț. Odată ce vă permit să deveniți intim cu ei emoțional, ei vă vor iubi tot timpul. Un Rac nu poate obține niciodată suficientă dragoste. Ei au nevoie întotdeauna de tot mai mult și vor întotdeauna mai mult. Aceasta este natura lor.

 

loading...

Add comment