Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Acest exercițiu arde de 6 ori mai multe calorii decât alergatul

Cum vara a venit spre noi, toată lumea și-ar dori să aibă un corp perfect tonifiat care să încapă în ținutele de vară.Ei bine, noi vom vorbi în continuare despre câteva tehnici noi de a-ți proteja sănătatea și care te vor ajuta să slăbești în acelați timp.

Despre ce e vorba?
Nimic altceva decât a alerga înapoi. Aceasta este o metodă de instruire foarte eficientă și intensă. Reduce riscul de rănire în spate și picioare și ajută la obținerea unui corp inferior mai puternic și mai echilibrat.Fiind un exercițiu cardiovascular complet, nu numai că arde o mulțime de calorii, dar devine și un antrenament complet pe măsură ce exersezi mai multe grupe musculare, în special cvadricepsul.

Doar pentru a vă face o idee, 100 de pași în mers înapoi este echivalent cu 1.000 de pași de mers convențional, iar o tură pe o pistă înapoi este echivalentul a șase trepte de alergare înainte! Obțineți arderea dorită de calorii în timp ce vă economisiți timpul prețios! Pare grozav, nu?

Alergarea înapoi tonifică picioarele și mușchii.Vă întărește mușchii fără a pune prea multă presiune pe genunchi. De asemenea, vă ajută să vă dezvoltați mușchii opuși grupului dvs. muscular de alergare obișnuită.

Previne vătămările și reabilitează genunchii.Când alergi înainte, faci continuu repetări ale aceleiași acțiuni, ceea ce poate duce la un dezechilibru periculos și probleme cronice ale genunchiului. Alergarea înapoi reduce impactul agresiv asupra genunchilor și îmbunătățește echilibrul dintre grupele musculare opuse. Nu numai că vă poate crește performanța, dar vă poate reduce și riscul de rănire.

Este bună pentru creierul tău.Schimbarea rutinei de antrenament și mișcarea mușchilor în direcții opuse va face creierul să gândească și să reacționeze diferit.

De asemenea, îți îmbunătățește postura.Când alergi înapoi, îți menții în mod natural spatele drept în timp ce te miști. De asemenea, rularea retro ajută la ușurarea durerilor inferioare ale spatelui cauzate de o postură încovoiată în timpul alergării înainte.

Îți întărește abdomenul.Spate drept și abdominale puternice – totul funcționează mână în mână. Când alergi cu o postură mai dreaptă, mușchii tăi abdominali fac treaba.

Vă recomandăm ca atunci când vreți să alergați în spate sau înapoi, să începeți pe o pistă de rulare sau un circuit pe care îl cunoașteți bine.

loading...

Add comment