Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
usturoi

Usturoiul crud,dimineața pe stomacul gol are un rol benefic pentru sănătatea organismului

Usturoiul este cunoscut pentru atâtea lucruri bune care le face pentru sănătatea organismului, încât nici nu știm cu care să începem.La nivel mondial, la ora actuală este unul dintre cele mai folosite ingrediente, atât în bucătărie cât și ca plantă medicinală.Consumat pe stomacul gol, poate ajuta la prevenirea și vindecarea diferitelor boli.Este mai eficient atunci când este consumat înainte de micul dejun, deoarece bacteriile sunt expuse și nu se pot apăra de a ceda puterii sale.

Usturoiul îmbunătățește digestia.Consumat dimineața pe stomacul gol poate fi un boost pentru digestie și o metodă foarte bună de a tine la distanta toate tulburarile digestive.Totodată acesta conține componente care ajută la arderea grăsimilor rele și excesive din organism. Accelerează metabolismul și poate fi util atunci când aveți probleme cu greutatea.

Acesta conține numeroase minerale, vitamine și componente de întărire a sistemului imunitar.Consumul zilnic de usturoi ajută oasele să devină mai puternice.Riscul de a dezvolta probleme osoase, cum ar fi osteoporoza va fi mult mai mic.

Usturoiul crud pe stomacul gol este cunoscut pentru a ajuta la combaterea simptomelor hipertensiunii. Medicii recomandă consumul zilnic de usturoi pe stomacul gol, ca măsură preventivă pentru cei care ar putea prezenta riscul de hipertensiune arterială.Deoarece ste bogat în elemente care ajută la absorbția colesterolului în organism, acest lucru ajută la menținerea nivelului sănătos al tensiunii arteriale.

Usturoiul luptă împotriva bolilor pulmonare, cum ar fi astmul, bronșita, tusea convulsivă și tuberculoza.Faptul că are are proprietăți antibiotice și antiinflamatoare îl face un aliment perfect pentru răceala comună.

Un alt rol important al acestuia, este în cazul celor care au o dietă bogată în zahăr.Usturoiul este bogat într-un compus cunoscut sub numele de alicină.Această componentă este cunoscută pentru controlul și scăderea nivelului de zahăr din sânge.

Datorită proprietăților sale antimicrobiene, usturoiul funcționează excelent și pentru sănătatea ochilor, prevenirea infecțiilor renale sau pentru sănătatea părului și pielii.Persoanele alergice la usturoi ar trebui să țină cont de două lucruri foarte importante: nu ar trebui consumat crud, iar dacă apare un focar pe piele, o creștere a temperaturii sau o durere de cap, se încetează imediat consumul și este nevoie de părerea unui medic specialist.Vă dorim multă sănătate!

loading...

Add comment